Gümüşhane

2019-2020 Yıl Sonu Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2019-2020 Yıl Sonu Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Abone ol
İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan başkanlığında okul- kurum müdürleri ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan başkanlığında okul- kurum müdürleri ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, Şube Müdürleri Onur Aydın, Hüseyin Erden, Oltan Balyemez ve okul kurum müdürleri katıldı.

Sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına tam uyularak gerçekleştirilen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seydi Doğan pandemi sonrası bütün okul-kurum müdürlerinin bir arada olduğu ilk toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, katılımcılar Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un EBA platformundaki canlı yayın akışını izlendi.

Bu yıla damga vuran Corona virüsün dünyayı eş zamanlı etkilediği ve potansiyelini artırarak sonucunun nereye varacağının kestirilemeyeceği bir süreçte olduğumuzu Eylül ayı itibariyle de örgün eğitime yüz yüze olacak şekilde kavuşacağımızı temenni eden İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Bundan sonraki günlerde okul ve kurumlarımızda takip edilecek ve hassasiyet gösterilecek noktaların başında el temizliği, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi hususların özellikle öğrencilerin alışkanlık haline getirmesinin bir gereklilik olduğunu,  salgın nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza rahmet yakınlarına da baş sağlığı dileklerini iletti.

Vefa Sosyal Destek gruplarımızda görevli yönetici ve öğretmenlerimizin ciddi sorumluluklar aldıklarını ve birçok vatandaşımıza ulaşıldığını söyleyerek bu katkılarından dolayı görevli bütün arkadaşlara teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Meslek Liselerinde ve Halk Eğitim Merkezlerinde maske üretiminde her hafta Gümüşhane Valiliğine 6000 maske temin ediyoruz. Bu özveri ve emeklerinden dolayı okul ve kurum müdürlerine ve öğretmenlerimize, teşekkür ediyorum dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silahla oynarken arkadaşını yaraladıÖnceki Haber

Silahla oynarken arkadaşını yaraladı

Gümüşeller’den Rektöre ZiyaretSonraki Haber

Gümüşeller’den Rektöre Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar