Gümüşhane

Akçay Gümüşhane/Bayburt Büro Memur-Sen başkanı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçay Gümüşhane/Bayburt Büro Memur-Sen başkanı oldu
Abone ol
Gümüşhane/Bayburt Büro Memur-Sen I. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Belediye binasının üst katındaki sendika binasında gerçekleştirilen kongreye SGK İl Müdürü Eyyüp İslamoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Uncu, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Ruşen Kalaycı, Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkan Vekili Alptekin Giresunlu, Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcıları Önder Oğur ve Orhan Köse ile Genç Memur Sen il Başkanı Sultan Akyazı katıldı.

Genel kurul açılış konuşmasını gerçekleştiren Büro Memur-Sen Şube Başkanı Eyüp Akçay, 4688 sayılı Kamu Görevleri Sendikalar ve Toplu Sözleşme Kanunda sendikanın amacının kamu görevlilerinin ortak ekonomik sosyal ve mesleki hak ve menfaatlerinin korunması şeklinde tanımlandığını belirterek, “Sendika yönetimine geldiğimiz günden beri bu amaç doğrultusunda kamu çalışanlarının haklarını en iyi şekilde temsil etmek ve çalışanları menfaatlerini kollamak, lehimize kazanımlar elde etme gayesi ile çalıştık. Bu çalışmalarımızı yaparken demokratik kurallar çerçevesinde kanunların izin verdiği ölçüde ortak ekonomik sosyal ve mesleki hak menfaatlerin korunmasına gayret gösterdik. Bizim sendikal anlayışımız haksızlığın karşısında haklının yanında yer almaktır. Bizim kültürümüzde “Hakkı “tanımlarken çalışanın alnının teri kurumadan hakkını vermek ifadesi hassasiyetle belirtilir. Bu nedenle sendikamız, toplumun değerlerine sahip çıkan görüş ve düşüncesini her platformda dile getiren bir sivil toplum örgütüdür. Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan davası ve ideali için mücadele eden samimi ve gönüllü bir güç birliğidir. Merhum Mehmet Akif inanın dediği gibi: “Biz ucuz işlerin sendikası değiliz, biz gelecek günlerin kalıcı iş ve işlemleri sendikasıyız” dedi.

Başkan Akçay, “Memur-Sen sendikacılığa yeni bir vizyon getirerek sorumluluğumuzun Türkiye sınırları ile sınırlı olmadığı tüm dünya mazlumlarının sorunlarını da dile getirerek mazlum ve mağdur coğrafya ya yardım ederek Müslüman aleminin derdiyle dertlenerek düşenin elinden tutarak bizleri de hayra vesile kılmak gibi kıymetli bir görevi üstlenmiştir. Kıymetli misafirler bugüne kadar ve bugün de aynı samimiyet ve güvenle çalışmalarımız sürdürdüğümüz, gece gündüz demeden Pandemi sürecini gözetmeden merkez ve ilçelerde yılda en az iki kez üyelerimizi ziyaret edip, en ücradaki üyelerimizin dert ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm noktalarında birlikte hareket ettik. Sendikamızın Türkiye genelinde 8 bakanlığın 44 Genel Müdürlüğü’ne bağlı hizmet kolu bulunmaktadır. Hizmet sahamız geniş ve çalışmalarımızda bir o kadarda zahmetlidir. Büro Memur-Sen Gümüşhane/Bayburt Şube Başkanlığının I. olağan kongresinde yönetim kurulunda kurumsal dağılım göz önünde bulundurularak; yeni bir yönetim yeni bir heyecanla amatör ruhlu profesyonel yönetim anlayışıyla yeni oluşacak yönetim kurulumumuz ile birlikte sizlerin hizmetinde olmaya devam etmeye çalışacağız. Önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı huzurunuzda teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Katılımınızla bizi onurlandırıp güç verdiniz. Büro Memur-Sen yönetim kurulu adına hepinize teşekkür ederim. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” diye konuştu.
Yapılan olağan genel kurulda Gümüşhane/Bayburt Büro Memur-Sen Şube Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı: 

Şube Başkanı: Eyüp AKÇAY
Şube Başkan Vekili: Murat KÖMÜRCÜ
Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma): Murat KELEŞ
Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler) : Mustafa ARTUN
Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim: Hamdi OKUR
Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) : Habib YANIK
Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) : Murat ÇOBAN 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAADET KOÇ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Önceki Haber

SAADET KOÇ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yolSonraki Haber

Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar