Gümüşhane

Akçay’dan Yeniçeri’ye teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçay’dan Yeniçeri’ye teşekkür
Abone ol
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Bağlarbaşı Sanayi Sitesinin modernizasyonu ve Organize Sanayi Bölgesinin altyapı imalatları uygulamaları projesi için başlatılan çalışmalara verdiği destekler için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü hemşehrimiz Barış Yeniçeri’ye teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada 1989 yılında açılarak Gümüşhane’ye ve bölgeye hizmet eden mevcut sanayi sitesinin altyapı sorunlarını gidermek ve Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin altyapı imalatları uygulamaları için başlatılan proje çalışmalarına verdiği destekler için Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’ye teşekkür eden Akçay, “Genel Müdürümüz Barış Yeniçerinin 22 Mayıs 2022 yılında şehrimize yapmış olduğu ziyarette kendisiyle birlikte Gümüşhane Organize Sanayi Bölgemiz ve mevcut sanayi sitemizde incelemelerde bulunarak, mevcut ihtiyaçların giderilmesi için destek talebinde bulunmuştuk. Kendisi de bu mevcut sorunların çözüme kavuşturulması için gereken desteği vereceğini bizlere iletmişti. Bizlerde ilgili kurumlarımız aracılığı ile çalışmalara başlayarak gerek duyulan projeleri hazırlayarak bakanlığımıza sunduk ve çalışmalara başladık. Projelerimizin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından onaylanması ve modernizasyon çalışmalarına başlamamamız noktasında göstermiş olduğu yakın ilgi ve şehrimize vermiş olduğu önemli destekler için değerli Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Şehrimizle ilgili kendisine iletmiş olduğumuz her soruna öncelik vererek, sorunların çözüme kavuşması için vermiş olduğu önemli destekler bizleri her zaman mutlu etmiştir” dedi.

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin altyapı imalatları uygulamaları için başlatılan proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Akçay, “Bağlarbaşı Mahallesinde yer alan sanayi sitesinin modernizasyonu için başlatılan çalışmaların tamamlanması ile Küçük Sanayi Sitemiz daha modern bir yapıya kavuşacak. Genel Müdürümüz Barış Yeniçeriye vermiş olduğu değerli destekler için bir kez daha Gümüşhane iş dünyamız adına teşekkür ediyor, ülkemiz ve milletimiz için yapmış olduğu çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
20 günde 100 bin araç geçtiÖnceki Haber

20 günde 100 bin araç geçti

137 din görevlisinin yeni sendikası Mil Diyanet Sen olduSonraki Haber

137 din görevlisinin yeni sendikası Mil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar