Gümüşhane

Altın Pusula İkinci Kez Gümüşhane Üniversitesi'nin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altın Pusula İkinci Kez Gümüşhane Üniversitesi'nin
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen ve Türkiye’nin Halkla İlişkiler ve İletişim alanındaki en değerli ödülü olarak gösterilen 18. Altın Pusula’nın ardından, 20. Altın Pusula’yı da kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinden Ufuk Üstbaş, Sercan Balcı, Ali Kemal Kandil, Hazal Timur, Eda Gümüş ve İrem Sarı “Genç İletişimciler” kategorisinde 20. Altın Pusula’yı kazandı. İletişim Fakültesi alınan bu ödülle son üç yılda ikinci kez Altın Pusula ödülünü kazanma başarısını gösterdi. 

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ödül programı ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ 20’nci kez sahiplerini buldu. İletişim sektörünün en başarılı proje ve markaları İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi salonunda gerçekleştirilen törende açıklandı. 

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ufuk Üstbaş, Sercan Balcı, Ali Kemal Kandil, Hazal Timur, Eda Gümüş ve İrem Sarı “İklim Krizi ve İletişim” konusunda geliştirdikleri “Pet Şişe Kullanımını Kaldırarak Matara Kullanımına Teşvik Eden Çevre Dostu Su Durakları” adlı projesi ile “Genç İletişimciler” kategorisinde 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülü’ne layık görüldü. Projenin danışmanlığını İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Medya Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez yürüttü. 

Proje ekibinden Ufuk Üstbaş ödülle ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “Altın Pusula’yı Fakültemize ikinci kez kazandırdığımız için çok mutlu ve gururluyum. Danışmanımız Kaan hocamıza desteğinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” 

Proje ekibinin bir diğer üyesi Sercan Balcı ise “Ekip olarak çok mutlu ve gururluyuz. Burada olmak her iletişimcinin hayali. Burada olmak için çok çalıştık ve emek verdik. Bu ödülü almamızda en büyük pay danışman hocamıza ait. Hocamıza çok teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez ise alınan başarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin en genç ve en üretken iletişim fakültelerinden birisi olduğumuzu bir kez daha göstermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üretmenin kutsallığına sonsuz inanan bir insanım. Çalıştıktan sonra hangi şartta olursa olsun sonuç alınacağına inanıyorum. Öğrencilerime de bunu bir kez daha gösterdikleri için teşekkür ederim. Bu kadar prestijli bir ödülü fakültemize, üniversitemize ve şehrimize kazandırdığımız için mutluyuz. Fakülte olarak ödüllerimiz 100’ü aştı ve artarak da devam ediyor. Bize sonsuz desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Fatih Yalçın’a ve Dekanımız Prof. Dr. Müge Yılmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Öğrencilerin hazırlamış olduğu projeyi çok beğendiklerini dile getiren TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen ise Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı: “Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden gelen projeleri çok beğendik. Seçimde zorlandık. TÜHİD olarak en kısa zamanda Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi ile bir etkinlik, proje yapmak istiyoruz.” 

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Yılmaz da ödülle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Yine çok mutluyuz. Öğrencilerimiz bir kez daha bizleri gururlandırdı. Bu kazanılan ödül, diğer kazanılan ödüller gibi öğrencilerimize rol model oluyor. Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.”

İletişim Fakültesinin Türkiye’nin en başarılı fakülteleri arasında olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, alınan başarı hakkında şu yorumda bulundu: “Bizim gülen yüzümüz, gururumuz ve markamız olan İletişim Fakültemiz, her yıl aldığı sayısız başarıya bir yenisi daha ekledi. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından verilen ve Türkiye’nin halkla ilişkiler ve iletişim alanındaki en değerli ödülü olarak kabul gören ‘Altın Pusula’ ödülünü ikinci alan Fakültemiz bizleri de hayli gururlandırdı. Daha öncesinde 18. Altın Pusula’yı kazanan Fakültemiz, 20. Altın Pusula’nın da sahibi oldu. Genç ve dinamik bir üniversite olarak başarılarımıza her gün bir yenisini daha eklemenin haklı sevincini yaşıyoruz. Bu sebeple bizlere bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin başarısında pay sahibi olan başta İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Müge Yılmaz ve Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki İletişim Fakültemiz, aldıkları bu başarıların devamını getirecektir.” 

Yarım asırlık bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün çatı örgütü konumunda olan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 20. Altın Pusula, halkla ilişkiler ve iletişim sektörünün ülkedeki en prestijli ödül programı olarak kabul ediliyor. 

Kaynak:Gümüşhane.gen.tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAK-İŞ’ten Asgari Ücrete Zam AçıklamasıÖnceki Haber

HAK-İŞ’ten Asgari Ücrete Zam Açıklaması

Yan Yatan Tırın Sürücüsü YaralandıSonraki Haber

Yan Yatan Tırın Sürücüsü Yaralandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar