Gümüşhane

Arslan, milletvekili adayı Ünal Yılmaz'ı destekleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arslan, milletvekili adayı Ünal Yılmaz'ı destekleyecek
Abone ol
Gümüşhane’de yaşayan ve 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde bağımsız aday olan 29 yaşındaki Ufuk Arslan, AK Parti adayı Ünal Yılmaz lehine seçimlerden çekildiğini belirterek sevenleri ve seçmenlerinden Ünal Yılmaz’a ve AK Parti’ye destek istedi.

28. dönem milletvekilliği seçimlerine günler kala yazılı açıklama yapan Arslan, millete hizmet yolundaki kararlılığı ile gençlerin beklentilerini çok iyi analiz ederek milletvekili olduğunu anlattı.

Çalışmalarını sürdürürken AK Parti milletvekili adayı Ünal Yılmaz ile tanışarak uzun bir sohbet ve birkaç görüşme gerçekleştirdiğini bildiren Arslan, bu görüşmelerde Yılmaz’ın tavır, üslup ve projelerinin gençliğin beklenti ve isteklerine uygun olduğunu anladığını söyledi.

Arslan, Ünal Yılmaz’ı daha yakından tanıdığında kendisinin idealindeki vekil adayıyla karşılaştığını vurgulayarak şunları kaydetti: “Ünal Yılmaz ile derin sohbet ve görüşmelerimizde beklentilerimdeki adayı bulduğumu fark ettim. Burada bizimle yaşayan, ekmeğini insanıyla bölüşen, kaderi memleketinin kaderine denk bir insan Ünal Yılmaz. Her şeye rağmen yüzünden gülücük eksik olmuyor. İstişareye büyük önem veriyor. Samimi ve nazik. Aynı zamanda siyasal tecrübesi yüksek bir büyüğümüz. Böyle bir süreçte memleketimiz ve milletimiz adına kendisinin vekilliğinde hayır gördüğüm için Ünal Yılmaz ve partisi AK Parti lehine seçimlerden çekilmek ve kendisini cani gönülden destekleme kararı aldım.”

“Gençliğin abisi Ünal Yılmaz ve AK Parti için çalışacağız”

Ünal Yılmaz’ın gençliğe abi olabilecek bir gönül insanı olduğunu dile getiren Arslan, açıklamasında şunları kaydetti: “Ünal abi, Gümüşhanemizi ve gençliğimizi tam manasıyla hakkıyla temsil edecek, hak ettiğimiz hizmetlere kavuşturacak ve gençliğimizin hayrına yararlı projelerin gerçekleştirecektir. Ulaşılabilirliği yüksek bir insan. Gayretli bir şekilde şehrimize yüzünün akıyla vekillik yapacağımdan kuşkum yok. Bundan sonraki süreçte de kendisiyle beraber çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Ekibimle ve sevenlerimle bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra gençliğin abisi Ünal Yılmaz ve AK Parti için çalışacağız. Kendisine desteğimi ifade ediyor ve tüm sevenlerimden ve seçmenlerimden tercihini Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliğinde ise Ünal Yılmaz adına AK Parti’den yana kullanmalarını istiyorum.”

Seçim çalışmalarında da aktif rol alacağını belirten Arslan, desteklediği AK Parti ve Ünal Yılmaz ile seçim çalışmalarına katılacağını sözlerine ekledi.

Ufuk ARSLAN kimdir?
1994 yılında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gümüşhane’de tamamladıktan sonra Gümüşhane Üniversitesi Önlisans İşletme bölümünü bitirdi. Gümüşhane Merkez ve ilçelerde 5 yıl pazarlamacılık yaptı. Askerlikten sonra Sanayi Sitesinde yakın bir abisiyle oto yıkama ve aksesuar dükkanı açtı, su bayiliği pazarlamasını yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
realme, 10 Serisinin İlk Ürününü TanıttıÖnceki Haber

realme, 10 Serisinin İlk Ürününü Tanıttı

Başkan Çimen: AK Parti dolu dizgin zafere koşuyorSonraki Haber

Başkan Çimen: AK Parti dolu dizgin zafer...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar