Gümüşhane

Arzu Ay 100 bin imza için destek istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arzu Ay 100 bin imza için destek istedi
Abone ol
Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, Gümüşhanelilere Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyasına destek için çağrıda bulundu.

Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama süreci başladı. YSK tarafından başvurusu kabul edilen 11 adayın, 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplamaları gerekiyor. Gümüşhane siyasi tarihinde ilk kez bir partinin Kurucu İl Başkanlığı görevine il merkezinden atanan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı ve Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı Arzu Ay, sürece yönelik Gümüşhaneli seçmenlere çağrıda bulunarak Cumhurbaşkanı adaylığı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye 100 bin imza desteği istedi.

YSK'nın açıkladığı karara göre; Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal ve Yakup Türkal seçmenler tarafından verilecek 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek.

Seçmenler, adaylara imza verebilmek için 22-27 Mart tarihlerinde 08.00 - 20.00 saatleri arasında ilgili ilçe seçim kurulu başkanlıklarına başvurarak imza verecek. Ayrıca, alınan kararla saat 20.00 itibariyle sırada bekleyenlerin de tespitinin yapılarak bu kişilerin de imza işlemleri tamamlanacak.

Memleket Partisi İl Başkanı Arzu Ay, Cumhurbaşkanı adaylığı yolundaki Genel Başkanları Muharrem İnce için Gümüşhaneli seçmenlere 100 bin imza çağrısında bulunarak şunları söyledi: “Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 22 Mart ve 27 Mart 2023 tarihleri arasında, Gümüşhane'de seçim kuruluna giderek, 100 bin imzaya destek verelim. Gümüşhane'deki kararsızları, Muharrem İnce'yi destekleyen ama sessiz kalanları, Hüda-Par ve HDP arasına sıkıştırılmış seçmenleri, ülke menfaati ve birliği için, Atatürkçüleri, Türk milliyetçilerini, laiklik ve demokrasi için, yarınlarımızın özgür uyanışları için, evlatlarımızın hür geleceği için, hürriyet için, Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Gümüşhaneli seçmene, imza çağrısı yapıyoruz. Gümüşhane kurtul artık sana dayatılan korkulardan…”
 

Haber: Zeynep KAYA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma’dan definecilere suçüstüÖnceki Haber

Jandarma’dan definecilere suçüstü

İYİ Partili kadınlar depremzede kadınlarla kahvaltıda buluştuSonraki Haber

İYİ Partili kadınlar depremzede kadınlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar