Gümüşhane

Ateş: İYİ’lik bulaşıcıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ateş: İYİ’lik bulaşıcıdır
Abone ol
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, partisinin 25 Ekim 4. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında “Demokratik parlamenter sistemin vazgeçilemez unsurları olan siyasi partilerin en yenisi ve en İYİ si olan İYİ Parti’mizin 4. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullanan Ateş, “Bütün baskı ve engellemelere karşı İYİ Parti cesur, yürekli, İYİ insanların çok büyük emek özveri ve mücadelesi sonucu karartılan salonlardan güneş gibi doğmuştur” dedi.

“İYİ PARTİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN DEVAMI VEYA ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR”

Genel Başkanları Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atan partilerinin Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurduğunu, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile gözde bir parti olduğunu savunan Ateş, “Türk halkının bu teveccühünü boşa çıkarmayarak dik duruşu ve dürüst siyaset anlayışı ile diğer partilere de örnek olan ve kuruluşundan bu yana geçirdiği zorlu dönemde seçimler atlatmış ve hepsinden de yüzünün akı ile çıkmıştır. İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. İYİ Parti hiçbir siyasi partinin devamı veya arka bahçesi değildir. Siyasette yeni bir soluktur, bütünleştirici yeni bir kimlik üstlenmiştir” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR”

İYİ Parti’nin kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Ateş, “Demokrasiyi savunan, demokraside güçler ayrılığı ilkesini benimseyen bütün vatandaşlarımızı bu kutlu yolda bizimle yürümeye, partimize üye olmaya, görev almaya davet ediyoruz. Geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız bu yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin 4. kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akçay OSBÜK toplantısına katıldıÖnceki Haber

Başkan Akçay OSBÜK toplantısına katıldı

Çimen’den AK Belediyecilik sunumuSonraki Haber

Çimen’den AK Belediyecilik sunumu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar