Gümüşhane

Başkan Çimen, Demirağ'ın istifa dilekçesini iade etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen, Demirağ'ın istifa dilekçesini iade etti
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, geçtiğimiz günlerde istifa eden Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ’ın dilekçesini kabul etmeyerek geri iade ettiğini açıkladı.

SMA hastası Yunus Emre Kaçan bebeğin kampanyasına verdiği destekle bilinen ve geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden “gördüğü lüzum” üzerine görevinden istifa ettiğini duyuran Demirağ, dilekçesini Kent Konseyi Genel Sekreterliğine sunmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Demirağ’ın dilekçesini geri iade ettiğini belirterek yaklaşık 1 yıldır Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Başkan Demirağ’a teşekkür ederek, “Kent Konseyi Başkanımız Demirağ’a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle SMA hastası Yunus Emre Kaçan yavrumuzun yardım kampanyasında göstermiş olduğu üstün performans ve örnek çalışmalar neticesinde çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Ülkemizin ve dünyanın dört bir köşesindeki STK’larımıza ve yardımseverlere yaptığı çağrı ile onları harekete geçirerek kampanyanın hızlı bir şekilde tamamlanmasına, şehrimizde bu konuda büyük bir yardımlaşma seferberliği başlamasına ve toplumumuzda büyük bir dayanışmaya vesile olmuştur. Yunus Emre bebeğin tedavisi için gerekli olan paranın devasa rakamına rağmen azmi sayesinde bu paranın toplanmasını sağlamıştır. Başkanımız ile istişareli bir şekilde bizim de destek olduğumuz bu yardım kampanyasındaki üstün gayreti ve başarısından dolayı başkanımızı tebrik ediyorum. Yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile ülkemizdeki bütün kent konseyi başkanlarına da örnek olmuştur. Biz de başkanımızın böylesine başarılı bir şekilde yürütmüş olduğu görevinden istifa etmesini kabullenemedik ve kendisi ile görüşerek görevine devam etmesini rica edip istifa dilekçesini geri iade ettik. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yapacağı çalışmalarında yanında olacağımızı ve destekleyeceğimizi, Belediyemizin bir birimi niteliğinde olan Kent Konseyimizin çalışmalarını çok önemsediğimizi kendisine ifade ettik” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüş 5 köşeÖnceki Haber

Gümüş 5 köşe

Gürses: Vatandaş ulaşılabilirliği olan birisini istiyorSonraki Haber

Gürses: Vatandaş ulaşılabilirliği olan b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar