Gümüşhane

Başkan Çimen, teşekkür etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen, teşekkür etti
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde vatandaşlara AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde vatandaşlara AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Çimen, Gümüşhane halkının teveccühü ile ikinci kez Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevine seçilmekten onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçim sonuçları ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Halkın teveccühüyle ikinci kez Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevine getirilmekten büyük bir onur,  heyecan ve gurur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte milletimizin tercihine layık olmak ve Gümüşhane’miz için daha çok çalışacağız. Altın kalpli insanlara hizmet etmek benim içim bir onurdur, bir şeref madalyasıdır. İnşallah önümüzde güzel günler Gümüşhane’yi bekliyor. Hep beraber çok çalışarak Gümüşhane’yi marka kent olarak inşa edeceğiz. Bugüne kadar attığımız her adımda milletimizin rızasını ve desteğini aradık. Bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Gümüşhane halkına söz verdiği projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Çimen, “31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirmiştir. Artık bundan sonra bütün sorumluluk ve görev bizlere düşüyor. Artık sorumluluğumuz daha çok artmıştır. Vatandaşlarımıza ne söz vermişsek onları yerine getirmek boynumuzun borcudur. Halkımızın bize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret edeceğiz. Gümüşhane’mizi hep birlikte daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Alınan sonuçlarda büyük emeği ve desteği olan aziz milletimize,  yol arkadaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ercan Çimen Yeniden Belediye Başkanı SeçildiÖnceki Haber

Ercan Çimen Yeniden Belediye Başkanı Seç...

‘VAKİT ÜRETME VE EKONOMİYE ODAKLANMA VAKTİDİR’Sonraki Haber

‘VAKİT ÜRETME VE EKONOMİYE ODAKLANMA VAK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar