Gümüşhane

Başkan Çimen’den AK Parti'nin 19’uncu kuruluş yıldönümü kutlama mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen’den AK Parti'nin 19’uncu kuruluş yıldönümü kutlama mesajı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti’nin 19’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti’nin 19’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çimen,“14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolda Türkiye’nin geleceğine ışık tutan, siyasi ve ekonomik sıkıntılarla yoğun bir şekilde uğraşıldığı dönemde ülkemiz üzerine bir güneş gibi doğan sayısız hizmet ve yenilikleriyle ülkemize çağ atlatan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda” anlayışla partimizin 19’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

14 Ağustos 2001 tarihinin Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri ve başlangıcı olduğunu belirterek, “Ülkemizin geleceği için çok önemli adımlar atan  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti‘nin, 19 yıl önce 14 Ağustos 2001’de Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çok büyük yenilikler getiren bir siyasi oluşum olduğunu dile getirerek bu oluşumun içinde olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek AK Parti’nin 19’uncu Yıldönümünü can-ı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Ercan Çimen, “14 Ağustos 2001‘den bu yana ülkemize çağ atlatan bu kutlu yürüyüşte, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru adım adım yorulmadan çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde amaçlarına ulaşamayanlar bugün ekonomi üzerinden bu oyunlarına devam ettirmektedirler. Ne kadar kirli hesaplar yaparsa yapsınlar, ülkemiz üzerindeki hain planlarının sonuçlarına ulaşamayacaklar, Türkiye’miz milletimizin desteği sayesinde ilelebet ayakta durmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti denilince milletin ortak hafızasında, yaptığı ilkler ve yenilikler destanlarının yer aldığına dikkati çeken Başkan Ercan Çimen, “Kurulduğu günden bu yana sayısız hizmeti milletiyle buluşturan partimiz, milletimizin emrinde, milletine hizmetkâr olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor. Güvenin ve istikrarın tek adresi AK Parti’dir. Partimizin 19’uncu kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de düğünlere koronavirüs sınırlamasıÖnceki Haber

Gümüşhane’de düğünlere koronavirüs sınır...

Torul Belediye Başkanı ÖZDEMİR Covid 19 Testinin Pozitif Olduğunu AçıkladıSonraki Haber

Torul Belediye Başkanı ÖZDEMİR Covid 19...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar