Gümüşhane

Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a ziyaret
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 21 Eylül’de yapılan kongre sonucu kulüp başkanlığına seçilen Vahit Olgun’u Gümüşhanespor tesitlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 21 Eylül’de yapılan kongre sonucu kulüp başkanlığına seçilen Vahit Olgun’u Gümüşhanespor tesitlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kulübün Tekke köyündeki tesislerinde gerçekleşen ziyarette bu sıkıntılı süreçte taşın altına elini değil tüm benliğini Gümüşhane için koyan Başkan Olgun ve yönetimine hemşerileri adına teşekkür eden Başkan Çimen, “Beklediğimizin çok üstünde bir gayret göstererek takımı toplamanız, puan silme ve transfer yasağını kaldırmanız hemşerilerimiz nezdinde takdire şayan bir başarıdır. Ayrıca transfer yasağının kalkmasından itibaren son 3 gün kalmasına rağmen 22 kişilik bir transfer yapmanız ancak sizin yapabileceğiniz bir başarı idi. Biz bundan dolayı sizin ve ekibinizin Gümüşhanesporumuzun başına gelmesi için çaba gösterdik. En kısa zamanda iyi bir oyun ve daha iyi mücadele izleyeceğimizden kuşkum yok. Bende hem şahsım, hemde belediyemiz olarak sizlere yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp başkanı Vahit Olgun ise “Öncelikle Gümüşhane adına yıllardır olduğu gibi bundan sonrada elimizden geleni en üst seviyede yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Kulüp başkanı olmamızda gayret gösteren başta şahsınız olmak üzere tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum ile birlikte güvenlerini boşa çıkarmamak için yoğun çaba sarf etmeye çalışıyoruz. Bizlere destek veren hemşerilerimizin sayesinde kulübümüz kısa süre içerisinde toparlanarak seyir keyfi olan mücadeleler verecektir. Ercan Çimen spora ve sporcuya desteğini her daim göstermektedir. Bunun bir göstergesi de Tekke köyünde bulunan yurt binasından U19 takımımızda oynayacak olan futbolcularımız için kulübümüze 1 kat tahsis etmenizdir. Bir diğer göstergesi de yönetime gelir gelmez kulübümüze otobüs tahsis ettiğinizdir. Ercan Çimen’in Gümüşhanesporumuzun ateşli bir taraftarı olması bizim elimizi rahatlatmaktadır. Yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Başarı için kenetlenme zamanı olduğunun bilinciyle tüm hemşerilerimden desteklerini bekliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kürtün’de terör örgütüne ait depo bulunduÖnceki Haber

Kürtün’de terör örgütüne ait depo bulund...

Gümüşhane'de kaçak alkol ele geçirildiSonraki Haber

Gümüşhane'de kaçak alkol ele geçirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar