Gümüşhane

Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a ziyaret
Abone ol
Misli.com 2.Lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un çarşamba günü oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Misli.com 2.Lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un çarşamba günü oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Takımın dün Yeni Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiği antrenmana Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve kulüp yöneticileri katıldı. 

Antrenmanın sonunda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve yöneticiler tarafından teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulunuldu. 

Burada konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor’a hizmet için talip olduklarını ve Gümüşhanespor’u eski başarılı günlerine geri döndüreceklerini söyleyerek, “Gümüşhanespor’umuzu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Gümüşhanespor bizim üst kimliğimiz. Gümüşhanespor’a bu zamana kadar siyaseti karıştırmamaya özen gösterdik. Bundan sonra da bulaştırmayacağız. Gümüşhane insanını sizler temsil edeceksiniz hem burada hem de başka illerde sizler bu şehrin markası olacaksınız. Bu formanın altında hepiniz Gümüşhanelisiniz. Terinizin son damlasına kadar galip gelmek için, centilmen bir şekilde, kendinize yakışır bir şekilde mücadele edeceksiniz. Bu sportif amacımızı ve başarılarımızı inşallah bu şehre yansıtacağız. Bundan önce bu takıma hizmet etmiş bütün yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Gümüşhanespor’u kötü günlerden kurtarmak için bu göreve talip olduk, inşallah sizinle beraber bu süreçten sonra daha da başarılı olacağız. Herkes Gümüşhanspor’un hakettiği yerlerde olacağını görecek. Ben verdiğim sözlerin arkasında dururum, bu zamana kadar da bu şekilde oldu. Burada kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Sizler burada görevinizi yapın, bizler sizin haklarınızı vereceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1.STK Başkanları ve Bürokratlar buluşması online yapıldıÖnceki Haber

1.STK Başkanları ve Bürokratlar buluşmas...

Gümüşhane’de çocuklar kuş yemliği yaparak mutlu oluyorSonraki Haber

Gümüşhane’de çocuklar kuş yemliği yapara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar