Gümüşhane

Başkan Çimen'den Yeni Yıl Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen'den Yeni Yıl Mesajı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2018 yılını geride bırakıyor yeni umutlarla, yeni heyecanlarla 2019 yılına giriyoruz. 2019 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını, dostluğa, barışa, huzura, berekete ve sağlığa vesile olmasını diliyorum" dedi

Başkan Çimen, 2018 yılı içerisinde Gümüşhane'de birçok yatırımı tamamladıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde kendimize iki önemli hedef belirledik. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü ifade eden 2018’e kadar kentin temel altyapı ve çevre sorunlarını çözmek. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde Gümüşhane'mizi 'Marka Kent' yapmak. Bu iki temel hedefimizde önemli mesafeler kat ettik. Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Görev süremiz boyunca şehrimizin 70 ayrı noktasında 130 milyon lirayı bulan yatırımlar yaptık. Durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gümüşhane’nin daha yaşanılır, daha çağdaş bir hale gelmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini kaydederek, “Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı içerisinde önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle hizmete devam edeceğiz. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın daha modern kentte yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha 2019 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, aziz milletimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okulları Kar Nedeniyle Tatil Eden Vali’ye Böyle Teşekkür EttilerÖnceki Haber

Okulları Kar Nedeniyle Tatil Eden Vali’y...

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı PAÇA OlduSonraki Haber

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı PAÇA Old...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar