Gümüşhane

Başkan ÇİMEN'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan ÇİMEN'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yaptığı açıklamada günün önemine değinen Başkan Ercan Çimen, “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin 98 yıl önce kadın-erkek, genç-yaşlı demeden tüm fertleriyle katıldığı en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmediği, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruduğu zaferdir. İstiklal Savaşı'nın son safhasını teşkil eden savaşta, düğüne gider gibi şehadete koşan kahraman ordumuzun önünde hiçbir engelin duramayacağı bütün dünyaya gösterilmiştir. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hâkim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden iç ve dış şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı.

30 Ağustos’ta karakterinin gereği bağımsızlık için bir kez daha ayağa kalkan Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle bir zafer daha yazdırdığını dile getiren Başkan Çimen, “Şu bir gerçek ki; Türk Milleti asla ve asla bağımsızlığından feragat edemez, boyunduruk altına giremez. 30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir.Bize düşende bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır” dedi.

Başkan Çimen, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum'' dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Üniversitesi Rektöründen 30 Ağustos Zafer Bayramı MesajıÖnceki Haber

Gümüşhane Üniversitesi Rektöründen 30 Ağ...

Bel Ağrısı Keyfinizi KaçırmasınSonraki Haber

Bel Ağrısı Keyfinizi Kaçırmasın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar