Gümüşhane

Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN'in 19 Mayıs mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN'in 19 Mayıs mesajı
Abone ol
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlikle Türkiye'nin geleceğinin teminat altında olduğunu ifade etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlikle Türkiye'nin geleceğinin teminat altında olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, “19 Mayıs 1919 Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı önemli adımların atıldığı, Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine Bayram olarak armağan edilmiştir. Bir millet, gençlerini iyi yetiştirebildiği ve onlara, kendilerini ispat edecek imkânlar sunabildiği sürece ilerleyebilir. Çünkü bugün bizlerin bulunduğu konumlara yarın gençlerimiz geleceklerdir. İşte bu nedenle gençlerimize yaptığımız her hizmet, aslında ülkemiz geleceğine yapılmış birer yatırım olarak değerlendirilmelidir. Atatürk Samsun’da, Türk milletinin bağımsızlığı, vatanının bölünmezliğini yine milletin kendi azim ve kararının kurtaracağını belirterek, kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Dünya çapında, Türkiye’nin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Türk Milletini yarınlar da başarıyla söz ettirecek en büyük varlığımız olan gençlerimiz, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlamalarına, özümsemelerine ve bu ruha sahip çıkmalarına büyük önem veriyoruz. Gönlümüzden geçen 19 Mayıs’ta gençlerimizle birlikte 19 Mayıs etkinliklerini gerçekleştirmekti. Gençlerimizin sağlıkları bizim için önemli olduğundan koronavirüs önlemleri altında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını evlerimizde kalarak kutlayacağız.” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin 19 Mayıs'ın içerdiği derin mananın idraki içinde, ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, bizi biz yapan ilke ve değerlere sonuna kadar sahip çıkacaklarına inanıyorum. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır. Türkiye Cumhuriyeti istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir. Gençlerimizin gözündeki ışıkta, her geçen gün güçlenen aydınlık Türkiye’nin geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilecektir” dedi.

Başkan Çimen; “Kahraman Mehmetçiğin en büyük zaferi olan bu mücadele sonunda bugün üzerinde yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyor, bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan AKÇAY'ın 19 Mayıs Kutlama mesajıÖnceki Haber

Başkan AKÇAY'ın 19 Mayıs Kutlama mesajı

İl Emniyet Müdürü KARATAŞ'ın 19 Mayıs Kutlama mesajıSonraki Haber

İl Emniyet Müdürü KARATAŞ'ın 19 Mayıs Ku...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar