Gümüşhane

Bir Genç Aday da Bakkallar Ve Manifaturacılar Esnaf Odasına

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir Genç Aday da Bakkallar Ve Manifaturacılar Esnaf Odasına
Abone ol
Yasin Zengin Bakkallar Ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Gümüşhane’nin tanınan esnaflarından Yasin Zengin, Bakkallar Ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Gümüşhane’nin tanınan genç esnaflarından Yasin Zengin, Bakkallar Ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığını yayınladığı basın açıklamasıyla açıkladı. Üyelerine değer veren, yanında olan ve haklarını her koşulda savunan bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Zengin, destek istedi.

‘Sorunlar İçin Plan ve Projelerimizi Geliştiriyoruz’

Gerçekleştireceği yönetim anlayışının her zaman esnafın yanında olacağını dile getiren Zengin, “Üyelerine değer veren, her zaman yanında olan, haklarını savunan, koruyan bir anlayışı prensip edinip birlik ve beraberliğimizi sağlamak, hep beraber bir güç olmak için 2022 yılının ilk aylarında yapılacak olan Gümüşhane Bakkallar ve manifaturacılar Esnaf Odası Başkanlığına huzurlarınızda aday olduğumu açıklıyorum. Çıktığım bu yolda bana güvenip, destek olan esnaf arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu yolda bizleri utandırmasın. Biz bu yola çıkarken kimin neyi neden yapmadığını sorgulayarak değil biz neleri nasıl yaparsak esnafımıza faydamız olacak bunun gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Amacımız ayrıştıran, uzaklaştıran ve ayrımcılık yapan bir anlayışla değil; tüm esnafımızı birleştiren, kaynaştıran sevinçte ve kederde bir olabilen bir yönetim anlayışı olacaktır. 20 yıldır sektörün içinde olan biri olarak sektörün ve esnafın sorunlarını biliyorum ve yaşıyorum. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarım da her gün bu sorunların içerisinde yoğrulan cefakar esnaf arkadaşlarımdan oluşmaktadır. Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek birbirimize kenetlenip sorunların üzerinden nasıl gelebiliriz, bunun plan ve projelerini geliştiriyor olacağız” dedi.

‘Hiçbir Sorun Çözümsüz Kalmayacak’

Seçildiği takdirde esnafın hiçbir sorununu çözümsüz bırakmayacağını söyleyen Zengin, “Esnaf arkadaşlarımızı ziyaretlerimizde bu konuda ki çalışmalarımızı projelerimizi kendilerine de ayrıntılı bir şekilde anlatacağız. Allah’ın izni ile bugün Adaylığımızı açıklayarak seçim çalışmalarımıza start veriyoruz. Esnafımızın birçok sorunu vardır. Bu sorunlarımızın yanı sıra yaklaşık 2 yıldır tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden salgın hastalık da bu sorunlarımızın üzerine tuz biber ekmiştir, esnafımız bir umut bir destek beklemektedir her gün mantar gibi büyüyen zincir marketler ve sermaye gücüne karşı esnafımız tamamen yalnızlığa ve karanlığa mahkum olmuştur. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım esnafımıza yalnız olmadığını hissettirmek doğru hamlelerle sorunlarına çözüm getirmek için Oda yönetimine adayım. Hiçbir sorunun çözümsüz olduğuna inanmıyoruz. Sorunların doğru hamleler yapıldığında muhakkak ki bir çözümü vardır. Yeter ki samimi bir şekilde bunu isteyelim ve bu sorunların üzerine düşelim. İnşallah sorunları esnafımızın da destekleriyle çözecek, yüzleri güldürecek ve gelecek günler için umutları tazeleyeceğiz. Gümüşhane Bakkallar ve manifaturacılar Odasına Allah’ın izni esnaf arkadaşlarımızın da desteği ile seçildiğimizde esnafımıza yeni bir hizmet anlayışı ile sizlere hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yasin Zengin yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili esnaf arkadaşlarım bakkalımıza, büfemize, kantincimize, manifaturacımıza Hizmet yarışında bizde varız. Bismillah ile kepenklerini açan, Allah için Allah'ın adı ve izni ile işe başlayan helal kazanan, harama meyletmeyen esnaf ve sanatkarlarımızın mesleki faaliyetlerinde karşılaştıkları zorluk ve sıkıntıların aşılmasında sizlerin yanında olabilmek için sizler le birlikte sorunların üstesinden gelmek için sorunlara çözüm odaklı planlarımızla projelerimizle odamızı yönetmeye esnafımıza hizmet etmeye talibiz. Sözlerime son verirken bilinmesini isterim ki sadece şu son salgın hastalıkta bile görüldü ki esnafımız sahipsiz kendi kaderine terk edilmiş bir durumda esnafımız için koruyucu ve kollayıcı hiçbir tedbir alınamadı. Gücün ve sermayenin karşısında yalnız bırakıldı. Devletimiz esnafımızı korumak için tedbirler aldı bazı desteklerde bulundu peki tek soru oda yönetimi esnafımız için ne yaptı”

Evli ve 4 çocuk babası olan Yasin Zengin, çıraklıktan başladığı mesleğinde 20 yıldır esnaflık yapıyor. Gümüşhane’de Yağcı Yasin adı ile tanınan süt ve süt ürünleri işletmeciliğini sürdürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBRAHİM KÖPRÜLÜ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Önceki Haber

İBRAHİM KÖPRÜLÜ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMU...

Güvenlik Kartı Olmayan Adaylar Elendi.Sonraki Haber

Güvenlik Kartı Olmayan Adaylar Elendi.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar