Gümüşhane

Büyükçekmece'ye Gümüşhaneli Müdür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükçekmece'ye Gümüşhaneli Müdür
Abone ol
Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine hemşerimiz Ali Muzaffer DEMİR atandı.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde uzun süre görev yaptıktan sonra Büyükçekmece Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü görevine atanan hemşerimiz Ali Muzaffer DEMİR;” Hedefimiz "7' den 77' ye Herkes İçin Spor" mottosuyla sporu hayatın vazgeçilmez bir parçası haline getirmek ve "Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapın" şiarıylada tüm paydaşlarımızı Büyükçekmece de spor yapmaya davet etmektir” dedi. 
Bunun yanında Büyükçekmece ilçesinde yapmış oldukları sportif faaliyetler hakkında bizlere kısa bir bilgilendirmede bulunmuştur.
Bunlar;
Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri  kapsamında ( Sportif Yetenek Taraması, Evinin Sultanları, İl Spor Merkezleri, Engelliler İl Spor Merkezi, Mutlu Çarşamba, Diyanet Projesi, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Genç Ofis, Koşabiliyorken Koş, Sabah Sporları ve  7'den 77'ye Herkes İçin Spor Projeleri ), ilçede faaliyet gösteren amatör ve profesyonel spor kulübü yarışmaları ve sportif etkinliklerine katkıda bulunmak ve bunun yanında TBF Basketbol Süper Ligi takımlarından olan     Büyükçekmece Basketbol takımı ile TVF Voleybol Kadınlar 1. Ligi takımlarından olan Büyükçekmece Voleybol Akademi spor kulübü takımlarına Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz uhdesinde yer alan Gazanfer Bilge Spor Salonunda antreman ve maçlarına ev sahipliği yaparak Büyükçekmece’ye hizmet etmektedir. 

Ali Muzaffer DEMİR Kimdir?

1982 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Gümüşhane ili Köse ilçesi Yaylım Köylüdür. Lise eğitimini Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde, Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ‘’Spor Yöneticiliği’’ bölümünde, Yüksek  Lisans  Eğitimini Beykent Üniversitesi  Sosyal  Bilimler Enstitüsü ‘’Yönetim Organizasyon‘’ bölümünde tamamladı.
Meslek hayatında; 2007-2015 yılları arasında İstanbul  Büyükşehir  Belediyesi çeşitli birim ve departmanlarında eğitmen ve koordinatör olarak görev aldıktan sonra 2016-2019 yılları arasında İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde 187 Okul Spor Salonu, 51 Spor Tesisi,  Yaz/Kış Spor Okulları ve çeşitli Spor Organizasyonlarında Eğitim,Denetim ve Branş Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2019 Ekim ayı itibariyle de Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü görevine atanan Ali Muzaffer DEMİR evli ve iki çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Covid-19'a dair herşey bu videodaÖnceki Haber

Covid-19'a dair herşey bu videoda

Gümüşhanespor Başkanı Vahit OLGUN'a Silahlı SaldırıSonraki Haber

Gümüşhanespor Başkanı Vahit OLGUN'a Sila...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar