Gümüşhane

Çakır'dan GTSO'ya ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çakır'dan GTSO'ya ziyaret
Abone ol
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gümüşhane belediye başkan adayı Hamza Çakır beraberinde İl başkanı Mustafa Akbulut ve parti yöneticileri ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, "Biz vatan, bayrak ve ülke ile sorunu olmayan her partiyi odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Şehrimiz için verilen her mücadele bizim için kıymetlidir. Zor koşullarda şehrimize hizmet için verdiğiniz mücadeleden ötürü sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi. 

Ticaret Odası başkanı ve meclis üyelerine nezih bir ortamda kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden DEVA Partisi belediye başkan adayı Hamza Çakır, " Hayata gecirmeyeceğimiz hiçbir icraatı vaat etmemeye özen gösterdik. Şehrimize kazandıracağımız çağrı merkezi ve kuracağımız tekstil atölyesi için genel merkezimizden destek sözü aldıktan sonra bunları vaadlerimizin arasına aldık. Biz öncelikle istihdamı genişletmeyi ve imkânı çoğaltmayı hedefliyoruz. Şehrimizin bize göre en önemli ihtiyacı budur. Bu çerçevede her mahalleye bir etüt merkezi açacak, bu sayede hem eğitimdeki başarıya katkı sunacak hem de atanamayan öğretmenlerimiz başta olmak üzere yardımcı personel istihdamına imkân sunacağız. Öğrencilerimiz için getireceğimiz abonmanlık sistemi ile ulaşımda 3 lira gibi sembolik rakamlarla ikametini şehrimize almamış olan 17 bin öğrenciyi bu konuda teşvik edecek, iller bankasından belediyeye gelen payı bu yöntemle çoğaltacağız. Belediye bünyesinde işinin ehli teknik elemanlardan müteşekkil proje birimi kuracak, fiziki yatırımları proje- bütçe denkleminde ve ihtiyaç önceliğine göre hayata geçirme imkanı oluşturacağız. Proje biriminin esas vizyonu, turizmi önceleyecek bir bakış açısı ile altyapı, üst yapı, şehir estetiği ve mimarisi noktasındaki tüm açıkları kapatarak şehrimizi buna hazırlamak olacaktır. Sadece Uzungöl'ün' Arap tursitlerden elde ettiği 4 aylık gelir 200 milyon dolar. Bizim bunca turistik zenginliğimize karşı pastada payımız yok. Dolayısıyla tüm bunları şehirdeki pastayı büyütecek, imkânı çoğaltarak aynı zamanda ticari alana genişlik kazandıracak şekilde kombine etmeyi hedefledik. Hepsi eş zamanlı ve birbirini tamamlayacak şekilde devreye sokulmalı ki ihtiyacı tam olarak karşılayabilsin" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Berat Kandili mesajlarıÖnceki Haber

Berat Kandili mesajları

Ertuğrul hoca birinci olduSonraki Haber

Ertuğrul hoca birinci oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar