Gümüşhane

Canlı: Siyasetin görevi millete hizmettir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı: Siyasetin görevi millete hizmettir
Abone ol
İYİ Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı 28. dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yeni seçilen milletvekillerine başarılar dileyerek siyasetin vazifesinin millete hizmet olduğunu hatırlattı.

Açıklamasında Türk Milletinin adil bir düzende, daha huzurlu, daha müreffeh bir yaşam sürmesi için, kanunlar çerçevesinde kurulan siyasi partilerin yarış içinde olduklarını, iktidarın milletten aldığı yetkiyle seçildiği sürede millet yararına faydalı icraat yaparken, muhalefetin ise yine milletten aldığı yetkiyle fayda denetlemesi yaparak çözüm önerileri sunduğunu hatırlatan Canlı, siyasetin milletin sorunlarını çözmek için yapılması gerektiğini vurguladı.

Bu seçimde milletin gerçek meselelerinin konuşulmadığını, seçim sürecinde yapay gündemler oluşturulduğunu savunan Canlı, “Sahada adalet, enflasyon, işsizlik, eğitim, yolsuzluklar, kapanan işyerleri, gençlerin gelecek endişeleri gibi gerçek sorunlar varken, iktidar yine orantısız medya gücünü kullanarak gündemi terör algısına kilitledi. Her ne kadar sandığın neticesini bu terör algısı belirlemiş olsa da 29 Mayıs sabahından itibaren milletin gerçek gündemi olan ekonomidir. Vatandaşlarımız mutfak masrafları, ev kiraları, borçlar, zamlar, vergiler adalet meselesi ile baş başa kalmıştır” dedi.

İktidarın gerçek sorunları çözmek için gayret etmesini dileyen ve bunu yaparken de ayrıştırmaktan, ötekileştirmekten insanları kutuplaştırmaktan da vazgeçmesini isteyen Canlı, “Çünkü bunlarında vatandaşımıza hiçbir faydası yoktur, hatta fazlası ile zararı vardır. Bunun için adalet çok önemlidir.  Adalet derken sadece mahkemelerden söz etmiyoruz. Fırsat eşitliğinde adalet, gelir dağılımında adalet, her şeyde adalet. Hz. Ali diyor ki; "Devletin Dini Adalettir." Türk Milleti, sahrada su arar gibi adalete muhtaçtır. Yetki alan hükümetin hassaten bu meseleyi çözüme kavuşturmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Seçim sürecinde konuşulmayan gerçek gündemin can yakan ekonomik buhran olduğunu ifade eden Canlı, “İktidardan beklentimiz o ki, artık bu terörü ülke gündeminden çıkartsınlar, gerçek sorun olan ekonomi, eğitim işsizlik adalet gibi sıkıntıları gündeme alsınlar” ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı halkın teveccühüyle seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Milletvekilleri Celalettin Köse ile Musa Küçük'ü tebrik edip başarılar dileyerek, “Bize inanan ve tercihini bizden yana kullanan hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Ailesinden ve işinden zaman ayırarak büyük fedakarlıklarla hizmet eden ekip arkadaşlarımıza, İlçe başkan ve yöneticilerimize, millet ittifakı yöneticilerine, Milletvekili aday adaylarımıza, milletveklii adaylarımız Sayın Muzaffer Altıparmak ve Sayın Bedri Ağac’a teşekkürü bir borç biliyorum. Sağ olsun, var olsunlar. Biz İYİ Parti olarak milletimizin gür sesi ve sözcüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhanespor yönetiminden sezon değerlendirmesiÖnceki Haber

Gümüşhanespor yönetiminden sezon değerle...

İletişim Fakültesinde dış paydaş toplantısı yapıldıSonraki Haber

İletişim Fakültesinde dış paydaş toplant...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar