Gümüşhane

CANLI’DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CANLI’DAN ŞOK AÇIKLAMALAR
Abone ol
Gümüşhane İyi Parti Belediye Başkan Adayımız İstanbul Belediyesi İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı İYİ Parti Medya işlerinden Sorumlu Namık Fıçıcı’ya açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane İyi Parti Belediye Başkan Adayımız İstanbul Belediyesi İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı İYİ Parti Medya işlerinden Sorumlu Namık Fıçıcı’ya  açıklamalarda bulundu.

 

Son günlerde sosyal medya üzerinde çoğu sahte hesap olmak üzere Mustafa  Canlı’ya hakarete varan saldırılar yapılmaktadır.

Bu asılsız iftiralar ve hakaretler üzerine İyi Parti olarak haberi kaynağından alarak tüm çıplaklığı ile sizlere sunuyoruz.

 

 Yapılan telefon görüşmesinde Canlı şu ifadeleri kullandı : Kendisini  15 Temmuz Gazisi olarak tanıtan şahsın 15 Temmuz Gazisi olmadığını belirten Canlı o geceye dair şu detayı bizimle paylaştı :

-15 Temmuz gecesi bahsi geçen şahsın arandığını ancak kendisine ulaşılamadığını ve araçların caddeye çıkarılma emrini başka birisinin verdiğini söyledi.Bu bilgiyi Mustafa Bey’i makamında ziyaret eden o gece emri veren şahıs aktarmıştır.

 

Demek oluyor ki adı geçen zatın 15 Temmuz Gazisi olmadığını göstermiştir.

Malum şahsın çok agresif bir kişiliğe sahip olduğu,v işine son verilmesinden dolayı memnuniyetini orada çalışan işçiler dile getirmişlerdir..Medyada görüldüğü kadar masum bir kişiliğe sahip değildir.

 İşten çıkarılma hususunda açıklamalarda bulunan Canlı:

Mevcut yasalara göre kendisine görev yeri değiştirilmesi hususunda tebliğ iletildiğinde kendisi bunu kabul etmeyeceğini görev yeri değiştirildiğinde istifa edeceğini beyan etmiştir.

Yasal olmayan hiçbir uygulama şahsın kendisine ve çalışanlarımıza yapılmayacağını belirten Canlı bizler asla işçi sınıfında çalışan emekçi kardeşlerimizin ekmekleri ile oynamayız,.Görüşümüz de budur, düşüncemizde budur.

Biz de İyi Parti olarak geçmişte yaşanan bir olayı hatırlatarak yazımıza son vermek istiyoruz.

 Gümüşhane Belediye Başkanlığı’na seçilen Sayın Ercan Çimen gelir gelmez kadrosunun değiştirmiştir.Herkes kendi ekibi ile çalışmak ister,bu doğaldır. O zamanın Ülkü Ocakları Başkanı görev yeri değiştirilerek haketmediği bir yere gönderilmiştir.O günlerde hiç kimse çıkıp da bu kutsal görevi yerine getiren Ülkü Ocakları Başkanı’na “böyle bir yere nasıl gönderirsiniz” demedi ve yine Ülkü Ocakları Başkanı da verilen emri yerine getirdi görevini sürdürdü daha sonra Belediye Başkanı Sayın Ercan Çimen  tekrar görev yerini değiştirerek geri aldı.

Ekmek kavgası başka bir şeydir siyaset başka bir şeydir,Şov Yapma başka bir şeydir. Kendi görüşürüzden  olmasa bile Gümüşhane'nin yetiştirdiği ender rastlanan insanlardan birisi olarak tarihe adını yazdıran Sayın Mustafa Canlı artık Gümüşhane'nin vazgeçilmez değerlerindendir.Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

 

İYİ Parti Medya Başkanlığı

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Grip ve Nezle Görülmesi Arttı! Uzmanlar Uyarıyor!Önceki Haber

Grip ve Nezle Görülmesi Arttı! Uzmanlar...

Gümüşhane'de iklimi şaşıran vişne ağacı sonbaharda çiçek açtıSonraki Haber

Gümüşhane'de iklimi şaşıran vişne ağacı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar