Gümüşhane

Çelik yeniden Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi olarak atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik yeniden Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi olarak atandı
Abone ol
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Gümüşhane İl Temsilciliğine, Gençlik ve Spor Bakanlığı onayı ile Gümüşhane Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakülte Sekreteri Bahtiyar Çelik yeniden atandı.

Çelik yaptığı açıklamada Üniversite Sporları Federasyonunun amacının yükseköğretim kurumlarında her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, üniversite öğrencilerini spor yapmaya yönlendirmek için gerekli çalışmaları yapmak, üniversiteler arasında yapılacak yurtiçi ve yurtdışı yarışmalarda bu faaliyetleri yürütmek ve koordine etmek olduğunu ifade etti.

Aynı zamanda Gümüşhane’nin Süper Lig’de düdük çalan ilk ve tek voleybol hakemi olan Çelik, 8 yıldır Üniversite Sporları Federasyon Temsilciliği görevini yürüttüğünü belirterek, “Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile her yıl düzenli olarak yapılan Üniversitelerarası Spor müsabakalarında Üniversitemizi başarı ile temsil edebilecek Üniversite takımlarımızı oluşturmak için çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca İl Temsilcisi olarak her yıl Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Üniversitemiz öğrencileri ve personellerine yönelik birçok branşta spor müsabakaları düzenliyoruz. Bu müsabakalar sayesinde öğrenci ve personellerimiz boş zamanlarını değerlendirerek hem spor yapıyor hem de sağlıklı, eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmiş oluyorlar” dedi.

Bundan sonraki süreçte Gümüşhane Üniversitesinin spor alanında en iyi yerlerde olması için elinden gelen her türlü çalışma ve gayreti göstereceğini ifade eden Çelik, “Öncelikle şahsıma bu önemli görevi layık gören başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Günay hocama ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Gençlik ve Spor İl müdürümüz Sayın Mücahit Atalay’a ve yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kontrolden çıkan araç dereye yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralıÖnceki Haber

Kontrolden çıkan araç dereye yuvarlandı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne 5 kişilik TYP kontenjanıSonraki Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne...

Haber Yorumları

  • yusuf sadık11-04-2022 23:08

    BAHTİYAR HOCAMİZ HEPİMİZİN GURURU üNİVERSİTEMİZİN YÜZ AKIDIR. çÜNKÜ o HATUN oLUĞUNDAN SU İÇMİŞTİR.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar