Gümüşhane

Covid-19 değerlendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Covid-19 değerlendirme toplantısı
Abone ol
Gümüşhane’de Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında il genelinde uygulanan Koronavirüs tedbirleri ve filyasyon çalışmalarının görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gümüşhane’de Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında il genelinde uygulanan Koronavirüs tedbirleri ve filyasyon çalışmalarının görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe kaymakamları, il ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri, hastane başhekimleri ve diğer görevlilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açıklama yapan Vali Taşbilek, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında il merkezi ve ilçelerimizin genel durumunun ve güncel verilerin değerlendirmesini yaptık. Salgınla mücadele sürecinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki sürecin planlanmasıyla alakalı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Vatandaşlardan bu süreçte belirli bir süre misafirlik ilişkilerini askıya almalarını isteyen Vali Taşbilek, “Misafirliklerde virüse karşı daha tedbirsiz olduğumuza dair tespitler çerçevesinde değerli vatandaşlarımızdan bu süreçte isteğimiz, belirli bir süre misafirlik ilişkilerini askıya almalarıdır. Sevdiklerimize, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza en büyük iyiliğimiz ve sorumluluğumuz bu olacaktır. Ayrıca havaların soğumasıyla birlikte kapalı alanlarda birlikte fazla zaman geçirilmemeli. Kendilerine pozitif tanı konan vatandaşlarımızla temaslı olanların gecikmeksizin sağlık kuruluşlarıyla irtibata geçmesi, kendilerine test yaptırmaları çok önemlidir. Covid 19 şüphesi taşıyan vatandaşlarımızın da gecikmeksizin sağlık kuruluşlarına başvurmaları önem arz etmektedir. İl Sağlık Müdürlüğümüzde, tüm hastanelerimizde ve toplum sağlığı merkezlerimizde test almak için birimlerimiz mevcut olup, değerli vatandaşlarımıza yardımcı olunacaktır” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik Merkezi gönülleri fethetmeye devam ediyorÖnceki Haber

Gençlik Merkezi gönülleri fethetmeye dev...

Bilim ve Sanat Merkezi’nden üç proje üç dereceSonraki Haber

Bilim ve Sanat Merkezi’nden üç proje üç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar