Gümüşhane

Çubukcu müracaatını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çubukcu müracaatını yaptı
Abone ol
İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ergin Çubukcu, parti genel merkezine müracaatını gerçekleştirdikten sonra yaptığı açıklamada “Memleketimizin gençleri ve çocuklarının umudu olmaya talibiz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde partilerin seçim takvimi kapsamında aday adaylığı müracaatları devam ediyor.

Uzun yıllar Tarım Kredi Kooperatiflerinin her kademesinde görev yapan Ergin Çubukcu da İYİ Parti Genel Merkezine giderek Gümüşhane milletvekilliği aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Süreçle ilgili açıklamada bulunan Çubukcu, Şems-i Tebrizi’nin sözlerinde olduğu gibi hep güzel şeyler yapmaya çalıştığını belirterek, “Özel sektörde ve bürokraside uzun yıllar çalışma deneyimi ve bilgi birikimimi memleketim için kullanmak, hayatımda yeni bir sayfa açmak ve siyaseten içinde güzelliklerin olacağı bir şeyler yazmak istiyorum. Bu nedenle Ülkemizin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak mevcut Başkanlık sisteminin getirdiği ekonomik, sosyal ve siyasal çıkmazdan kurtulup; Ülkemizde yaşayan 83 milyonun refah içerisinde adaletli ve birbirini kucaklayan bir şekilde yaşaması için “Millet İttifakının” bir neferi olarak 2023 seçimlerinde” İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı” müracaatımı yaptım. Bu yolda yüreği Gümüşhane ve Türkiye sevgisiyle dolu tüm dost, akraba ve hemşerilerimin desteğini istiyorum. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Çok yakında Harşit daha coşkulu akacak, kırlarda rengarenk çiçekler açacak, güneş bir başka doğacak ve her şey çok ama çok güzel olacak. Gümüşhane İYİ olacak! Türkiye İYİ olacak!” diye konuştu.

Ergin ÇUBUKCU kimdir?

1971 yılında Gümüşhane Torul’da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Torul’da tamamladı.

1993 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

Askerliğini 1995 yılında Gölcük Donanma Komutanlığında Asteğmen olarak yaptı.

Bir süre özel sektörde çalıştı.

1996 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliğine bağlı Giresun Kooperatifinde işe başladı.

1997 yılında Gümüşhane Tarım Kredi Kooperatifinde çalıştı.

1999 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladı.

Burada sırasıyla Bölge Şefi, Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2015 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü olarak atandı ve iki yıl bu görevi yürüttü.

2017 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürü olarak atandı ve bu görevde yaklaşık üç yıl kadar çalıştı.

2019 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine Genel Müdür Müşaviri olarak atandı ve 2023 yılı ocak ayında Tarım Kredi Kooperatiflerinden ayrıldı.

2014 yılından itibaren 2019 yılına kadar Bafay Yağ, Tarım Kredi Yem, Tarkim Bitki Koruma, İmece Prefabrik, Tarım Kredi Birlik şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği, Bulgaristan’da faaliyette bulunan Trakya Dış Ticaret Şirketinde ise İcra Kurulu Başkanı ve Üyeliği görevlerinde bulundu. Tarım Kredi Kooperatiflerinde çalıştığı yıllarda birçok projede görev yaparken, tarımsal üretimin ve verimliliğin artırılmasının yanı sıra özellikle çiftçilerin ürettikleri tarımsal ürünlerin pazara sunulması ve gıda tedarik zincirinin doğru işlemesi için önemli katkılarda bulundu.

Birçok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarında bulunarak katkı sağladı. Ayrıca Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinde Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

2023 Genel Seçimlerinde Gümüşhane İYİ PARTİ Milletvekili Aday Adayı olan Ergin Çubukcu evli ve iki çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan’da nasıl beslenmeli?Önceki Haber

Ramazan’da nasıl beslenmeli?

Vali Bilgin Gümüşhane UMKE ekibini kabul ettiSonraki Haber

Vali Bilgin Gümüşhane UMKE ekibini kabul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar