Gümüşhane

Demirağ: Eleştiren değil değiştiren bir konsey olacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirağ: Eleştiren değil değiştiren bir konsey olacağız
Abone ol
Gümüşhane Kent Konseyi’nin genç ve yeni başkanı Rüstem Demirağ, en önemli prensiplerinin Kent Konseyi’nin eleştiren değil değiştiren bir konsey olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Seçim sürecinin ardından bir teşekkür ve değerlendirme mesajı yayımlayan Demirağ, 18 Mayıs Çarşamba günü Gümüşhane Kent Konseyinin 4.dönem seçimli genel kurul toplantısına katılarak, Kent Konseyinin yeniden açılmasına ve çalışmalarına başlamasına vesile olan tüm genel kurul üyelerine teşekkür eden Demirağ, “Hamdolsun ki şehrimizin adına yakışır bir genel kurul toplantısı ve seçim olmuştur. Son derece demokratik bir şekilde gerçekleşen seçimin sonucunda seçilen yürütme kurulumuz ile güzel şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı diliyorum” dedi.

Kent Konseyini yönetirken benimseyecekleri en önemli prensinin Konseyin eleştiren değil değiştiren bir konsey olmasını sağlamak olacağını ifade eden Demirağ, “Şöyle ki; halkımızı sıkıntıya sokan, eleştirilen veya düzeltilmesi gereken sorunları tespit ederek bu sorunların düzeltilme yöntemlerini belirleyip, ilgili kurum ve kuruluşlara bu düzeltme yöntemlerini tavsiye karar olarak sunmak üzere çalışacağız. Bizler, sadece eksiklik ve aksaklıklar ile ilgilenmeyecek, şehrimize değer katacak önemli projeler de üretecek ve ürettiğimiz bu projeler ile şehrimizi muasır medeniyetler seviyesine yaklaştırmaya çalışacağız. Bu bağlamda, seçilen yürütme kurulumuz şehrimizin tamamını kapsayan, şehrin tüm sorunlarına vakıf olabilecek konumlarda olan, farklı fikirleri bir araya getirebilecek ve bu fikirlerin arasından en doğrusunu bulabilecek özellikteki kişilerden oluşan son derece heterojen bir yürütme kurulu olmuştur. Bundan dolayı konseyimizin şehrimiz için oldukça verimli çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Yürütme kurulumuzdaki tüm üyelerimiz başımızın üstünde, kalbimizin içindedir. Birlikte çalışmaktan gurur duyacağımız çok değerli kişilerdir. Son olarak yürütme kuruluna girip şehrimize ve konseyimize hizmet etmek istediği için aday olduğu halde, maalesef seçilemeyerek yürütme kuruluna giremeyen genel kurul üyelerimize de bu fedakarlıkları için çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile önümüzdeki dönemde oluşturacağımız çalışma grupları ve meclislerimizde çok güzel hizmetlerde bulunmayı diliyorum” diye konuştu.

Demirağ, Kent Konseyi Başkanlığına seçildikten sonra kendisini telefonla arayarak, sosyal medyadan mesajlar paylaşarak ve ziyaret ederek tebrik eden, kendileriyle sevinip sevincini kendileriyle paylaşan, güzel dilekleri ve temennileriyle ile kendilerini daha da şevklendiren, kendilerine verdikleri tavsiye ve önerileriyle yol gösterici olan bütün hemşehrilerine layık olabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baharla birlikte doğaya akın ettilerÖnceki Haber

Baharla birlikte doğaya akın ettiler

Başkan Çimen: Ranta izin vermedik, imar verdikSonraki Haber

Başkan Çimen: Ranta izin vermedik, imar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar