Gümüşhane

Demir’den Zigana Tüneli uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir’den Zigana Tüneli uyarısı
Abone ol
Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, yeni Zigana Tüneliyle ortaya çıkan ulaşım avantajının Gümüşhane lehine çevrilmemesi halinde şehrin caddelerinde kapanan işyerlerinin sayısının açık işyerlerinden fazla olacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada seçim sürecinin artık geride kaldığını ve sonuçların hayırlı olmasını temenni eden Demir, Gümüşhane halkına seçim döneminde kendilerine gösterdikleri hoşgörü için teşekkür etti.

Seçim sonuçlarından çıkarılacak çok ders bulunduğunu ve millet ittifakı ortakları olarak sonuçları masaya yatırarak muhasebesini yapacaklarını belirten Demir, “Bu sonuçları geride bırakarak geleceğe bakacağız ve şehrimiz için, milletimiz için neler yapabileceğimizi ortaya koymaya çalışacağız. Bu manada bilinmelidir ki şehrimizin sorunlarını, beklentilerini dile getirmekten de imtina etmeyeceğiz” dedi.

Yeni Zigana Tünelinin açılmasının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’nun “Zigana tünelinin açılması ile Gümüşhanelinin rahat bir şekilde alışverişi için Trabzon’a geleceğini böylece Trabzon ekonomisinin daha da canlanacağını” sözlerini hatırlatan Demir, “Bu beyanattan şu anlaşılmaktadır. Trabzon ekonomisi daha da canlanacak Gümüşhane ekonomisi ise can çekişecek. Bu beyanattan çıkarılacak çok ders var eğer bizler ulaşımdaki avantajları lehimize çeviremezsek fazla gitmez bu şehrin caddelerinde kapanan işyerleri açık işyerlerinden fazlaca olacaktır. Bu manada rekor düzeyde cumhur ittifakına destek veren ile hak ettiği değeri karşılığı vermekte idarecilerimizin ve vekillerimizin üzerine büyük bir ödev ve sorumluluk düşecektir. Bizler bu şehrin her yönü ile cazibeli ve canlı bir olmasını istiyoruz. Lakin perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali yine zaman bizi maalesef haklı çıkaracak. Bu sebeple geç olmadan şehrin ekonomisini masaya yatırmalıyız. Alınması gereken tedbirleri konuşmalı ve neler yapılması gerektiğini planlamalı ve bir an önce işe koyulmalıyız. Yoksa çok geç olacak bizden hatırlatması” diye konuştu.

Demir açıklamasının son kısmında pazar günü yapılan seçimin sonuçlarının belli olmasının ardından yapılan kutlama programlarının çok abartıldığını, milletin yarısına yakınının bir adayı diğer yarısının da bir adayı tercih ettiğini belirterek, “Seçimler gelip geçicidir. Aslolan milli birlik ve bağımsızlıktır. Yedi düvele karşı kazanılmış bir harp havasında yapılan gösteriler seçim kutlamalarına gölge düşürmüş olup siyasilerin daha duyarlı davranmasını bekleriz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali YAYLI hakkın rahmetine kavuşmuşturÖnceki Haber

Ali YAYLI hakkın rahmetine kavuşmuştur

Torullu minikler Ömer Asaf yaşasın dediSonraki Haber

Torullu minikler Ömer Asaf yaşasın dedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar