Gümüşhane

DEVA Partisi İl Yönetimini Belirledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi İl Yönetimini Belirledi
Abone ol
Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ramada Otel’de düzenlediği toplantı ile Gümüşhane il yönetim kurulunu belirlediğini duyurdu.

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ramada Otel’de düzenlediği toplantı ile Gümüşhane il yönetim kurulunu belirlediğini duyurdu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucu İl Başkanı Didem Kurt, Kelkit ve Merkez ilçenin teşkilatlanmasıyla eş zamanlı olarak il yönetimini de oluşturduklarını belirterek, “Bize verilen görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Görevi devraldığımız günden itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda il yönetim kurulumuzu da oluşturmuş bulunmaktayız. Sağlam ve güçlü geliyoruz. İyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Yönetim kurulumuzda görev alan her arkadaşımızın bundan sonraki çalışmalarımıza değerli katkıları olacaktır. Giderek büyüyen bir partiyiz ve tek hedefimiz iktidar olmaktır” diye konuştu. 

DEVA Partisi’nin siyasi hayata katılmasıyla birlikte Türkiye’nin geleceğe dair umutlarının tazelendiğini hatırlatan Kurt, “Amacımız ülkemiz ve milletimiz için faydalı işler yapmak. Partimizin iş üretmeye alışkın bir kadrosu var. Milletimiz kavgadan, gerilimden ve kutuplaşmadan yoruldu. Biz 83 milyonu bir ve bütün gören bir bakış açısına sahibiz. Gereksiz polemiklerden uzak durmaya ve insanımızın dertlerine deva olmaya odaklandık. En iddialı olduğumuz alan ekonomi. Öngördüğümüz model; dünyayı iyi bilen, Türkiye’nin şartlarına göre terziye diktirdiğiniz özel bir elbise gibi. En iyisini yaparız” açıklamasında bulundu. 

İl yönetim kurulunda görev alan teşkilat mensuplarına başarı dileklerini ileten Kurt, “Aramızda birbirinden değerli arkadaşlarımız var. İyi işler çıkaracaklarından kuşku duymuyorum. Tüm parti yöneticilerimizi tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar iliyorum. Partimiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi. 

DEVA Partisi Gümüşhane İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:  Didem Kurt, Hamza Çakır, Sinan Köprülü , Ahmetcan Çelik, Nurşah Güneş İlhan, Lokman Eren, Temel Tunç, Mehmet Kara, Yosma Demet, İsrafil Kolcu, Ersin Eryılmaz, Ricai Avcıoğlu, Rabia Güneş İlhan, Uğur Kızılet, Yaşar Saran.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEHER ÖNER HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Önceki Haber

SEHER ÖNER HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

İşte Gümüşhane’nin LGS ve YKS karnesiSonraki Haber

İşte Gümüşhane’nin LGS ve YKS karnesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar