Gümüşhane

Dolmuşların kampüse giriş sorunu çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolmuşların kampüse giriş sorunu çözüldü
Abone ol
Covid-19 tedbirleri kapsamında Gümüşhane Üniversitesi kampüsü girişlerinde uygulanan ek tedbirler ve HES kodu sorgulaması dolayısıyla Fatih Dolmuş araçlarının yaşadığı sorunlar çözüme kavuşturuldu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Beyler Kara, Meclis üyesi Tayyar Demirel, S.S. Fatih Dolmuş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Şeker ve Başkan Yardımcısı Nizamettin Kayacı ile Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Yalçını ziyaret ederek Fatih Dolmuş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi araçlarının kampüs girişinde yaşadığı sorunların çözümü amacıyla gösterdikleri duyarlılık için kendilerine teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuyla ilgili yaptıkları talebin değerlendirilerek çözülmesinden dolayı duyarlılık için teşekkür eden GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhane Üniversitemizin uyguladığı Covid-19 tedbirleri sonucunda dolmuş seferlerinde yaşanan aksaklığın çözülmesi amacıyla başlatılan araç içerisinde HES kodu sorgulama düzenlemesi dolmuş hattımızda yaşanan gecikme sorununu ortadan kaldırmış ve bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Öğrencilerimiz bizlerin gözbebeği ve bizlere aileleri tarafından verilmiş değerli birer emanetler. Onların sağlıklı, güven içinde eğitim hayatlarını sürdürmeleri mutlu bir şekilde eğitim hayatlarını tamamlamaları, ülkelerine ve ailelerine faydalı bir birey olarak bu şehirden ayrılmaları tıpkı sizler gibi bizlerinde en büyük önceliği. Öğrencilerimizin rahat ve sağlıklı bir eğitim hayatı için alınan önlemlerin aynı zamanda S.S. Fatih Dolmuş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifimizin de çalışma düzenine uyumlu bir şekilde planlanmasın çok daha güvenli bir hizmet anlayışını ortaya çıkarmıştır. Değerli Rektörümüz ve Genel Sekreterimize hem öğrencilerimizin sağlığını ön planda tutarak yapmış olduğu çalışmalara hem de dolmuş kooperatifimizin sorunlarının çözüme kavuşması için göstermiş duyarlılık için kooperatif başkanımız ve heyetimiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni sanayi sitesi Harmancık köyüne yapılacakÖnceki Haber

Yeni sanayi sitesi Harmancık köyüne yapı...

Diş hekimleri günü kutlandıSonraki Haber

Diş hekimleri günü kutlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar