Gümüşhane

Ekrem hoca: İstediğimiz golü bir türlü bulamadık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekrem hoca: İstediğimiz golü bir türlü bulamadık
Abone ol
TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ekrem Onuk, Çankaya maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Sahada oyunu tamamen eline almış bir Gümüşhanespor vardı fakat istediğimiz golü bir türlü bulamadık” dedi.

Cumartesi günü Ankara deplasmanında oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Çankaya Futbol Kulübü maçını değerlendiren Onuk, karşılaşma boyunca üstün taraf olmalarına rağmen golü bulamamalarının şanssızlık olduğunu ifade etti.

“İlerleyen haftalarda gol ve goller bularak seri galibiyetler hedefliyoruz”

Teknik patron Onuk, “Maçın başlama düdüğü ile sahada oyunu tamamen eline almış bir Gümüşhanespor vardı. Maçın her bölümünde baskılı oyunumuzu rakibe hissettirdik, fakat istediğimiz golü bir türlü bulamadık. Artık yenilenen futbol sisteminde, gol yükü sadece forvetlere yıkılması gereken bir durum değildir. Gol bulmak takım işidir ve takımdaki her oyuncunun katkı yapması gereken bir sorumluluktur. Yeni kurulan bir ekip olduğumuz için birçok şeyi yavaş yavaş tamamlıyoruz. Sahaya dizilişimizin geri ve orta bölümünde istediğimiz seviyeye yavaş yavaş gelmiş durumdayız. İlerleyen haftalarda ise istediğimiz güce sahip olarak sıkıntısız bir şekilde gol ve goller bularak seri galibiyetler hedefliyoruz. Çankaya Futbol Kulübü maçının genelini baktığımız da ise bir topumuz direkten dönerken, bir tane net penaltımız hakem ekibinin gözünden kaçtı. İkinci yarının ilk bölümünde rakibin kırmızı kartla oyundan atılması gereken bir pozisyon vardı, yine hakem ekibi tarafından es geçilerek devam kararı çıktı. İkinci haftada dert yandığımız bir durumla tekrar karşılaştık, saha zemini oyuna anca bu kadar etki edebilir gerçekten. Profesyonel liglerde hala suni çime müsaade edilmesi, ev sahibi ekiplere avantaj olduğundan dolayımı anlam veremiyorum” dedi.

“Hem ligde hem de kupada kayıpsız bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz”

Perşembe günü Ziraat Türkiye kupasında tur mücadelesi için Mardin 1969 Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Onuk, “Şimdi önümüzde bir kupa maçımız var. Rakibimizi eleyerek bir sonraki tura kalmak istiyoruz. Kadromuz geniş, rotasyonlu bir kadro ile rakibimizin karşısına çıkacağız. Bazı oyuncularımızı dinlendirirken, bazı oyuncularımızı hazır hale getirmek adına forma şansı vereceğiz. Hem ligde hem de kupada kayıpsız bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞİDEF Görev Dağılımını YaptıÖnceki Haber

ŞİDEF Görev Dağılımını Yaptı

HÜSEYİN ALTUNTAŞ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

HÜSEYİN ALTUNTAŞ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar