Gümüşhane

Erdoğdu: Kazanan Gümüşhane, kazanan Türkiye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğdu: Kazanan Gümüşhane, kazanan Türkiye
Abone ol
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinde rekor oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Gümüşhaneli hemşehrilerine teşekkür ederek, “Seçim geride kaldı. Ben AK Parti’nin Gümüşhane il başkanı olarak buradan tercihini bizden yana kullanan ya da kullanmayan tüm kardeşlerimi hasretle canı gönülden kucaklıyorum” dedi.

Dün yapılan ve resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 78,54’le en fazla desteği veren ikinci il olan Gümüşhane’de AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu mesaj yayımladı.

Mesajında gönlünü, ömrünü milletine hizmete adamış Cumhur ittifakı ve onun adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha aşkla, gururla ve onurla 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtiklerini kaydeden Erdoğdu, “Dünyanın dört bir yanındaki mazlum coğrafyalara müjdeler olsun. Mekke’den Arakan’a, Bağdat’tan Bakü’ye, Tibet’ten Keşmir’e, Somali’ye kadar bizden bir müjdeli haber bekleyen Türk ve İslam aleminin zaferi kutlu olsun. Ayasofya’da secdeye kapanıp ülkesi için rabbine göz yaşları ile dua edip yakaran kardeşim, müjdeler olsun! Ümmet bilincini millet aşkıyla harmanlayıp İslam’a koşan ve Türkiye’ye giderse, Erdoğan giderse bu dava yarım kalır diye duaları gözyaşlarına karışan kardeşim müjdeler olsun. Filistin yalnızlığını Gazze sokaklarında hissederken Erdoğan’ı, Türkiye’yi umut bilmiş gözü yaşlı yavrum! Müjdeler olsun. Üstad Necip Fazıl Kısakürek in dediği gibi davamız hor, öksüz ve boynu bükük kalmadı, kalmayacak” dedi.

“Kazanan Gümüşhane, Kazanan Türkiye”

Açıklamasında gönlü güzel, vefalı şehir olan Gümüşhane’nin güzel insanlarına seslenen Erdoğdu, “Artık Türkiye yeni bir yüzyılın eşiğinde yetkiyi etkili kullanmayı bilen bir liderle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı’na yürüyecek. Bu yüzyılda bizler de Gümüşhane olarak hak ettiğimiz payı alacak ve gerekli performansı ortaya koyacağız. Seçim geride kaldı. Ben AK Parti’nin Gümüşhane il başkanı olarak buradan tercihini bizden yana kullanan ya da kullanmayan tüm kardeşlerimi hasretle canı gönülden kucaklıyorum. Ayrımız gayrımız yok. Biz bir elin parmakları gibiyiz. Sen yoksan her şey eksik diyorum. Bütün hemşerilerimizi burada kurduğumuz birlik beraberlik ve gönül sofrasında kucaklamaya, sevinçlerimizi hep beraber artırıp üzüntülerimizi azaltmaya davet ediyorum. Her şey artık eskisinden de daha anlamlı ve güzel olacak. İnşallah yarınımız inanıyoruz ki bugünümüzden daha hayırlı ve güzel olacak. Hepinizi hasretle, muhabbetle kucaklıyor, emekleri için her bir dava arkadaşımıza en kalbi selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Kazanan Gümüşhane, Kazanan Türkiye” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçecik Barajı tam doluluğa ulaştıÖnceki Haber

Bahçecik Barajı tam doluluğa ulaştı

Milletvekili Köse: Gümüşhane her şeyin en güzeline layıktırSonraki Haber

Milletvekili Köse: Gümüşhane her şeyin e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar