Gümüşhane

GTSO BAŞKANI AKÇAY’DAN İŞYERİ KİRALARINDA FEDAKARLIK ÇAĞRISI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTSO BAŞKANI AKÇAY’DAN İŞYERİ KİRALARINDA FEDAKARLIK ÇAĞRISI
Abone ol
Koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanı İsmail Akçay, yürütülen bu mücadele kapsamında şehrimizde durma aşlamasına gelen ticari hayatın devamlılığı için işyeri kiralarında fedakarlık çağrısında bulundu.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınına  yönelik yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanı İsmail Akçay, yürütülen bu mücadele  kapsamında şehrimizde durma aşlamasına gelen ticari hayatın devamlılığı için işyeri kiralarında fedakarlık çağrısında bulundu.

 Koornavirüs salgınının Pandemiye dönüştüğü günümüzde,  salgının küresel boyuttaki etkilerini millet olarak en az bedelle atlatmak için millet olarak çok önemli bir mücadele yürüttüklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, ‘Devletimiz başta sağlık teşkilatımız olmak üzere, bütün kurumlarıyla büyük bir fedakarlıkla çalışıyor. Bizlerde vatandaş olarak devletimizin aldığı kararlara uyuyoruz ve uyguluyoruz. Bu kapsamda ülkemizde ve şehrimizde  birçok işyerimiz kapandı ve kapanmayanlarda da ticaret bitme aşamasına geldi. Esnaf ve tüccarımız hiç olmadığı kadar zor günler yaşıyor. Bu olağanüstü günlerde ticaretin olmadığı dönemde  işyeri kiraları nasıl ödenecek.

Değerli işyeri sahiplerimiz, kiracılarınız olarak bu olağanüstü süreçte kiralarımızda fedakarlık yapmanızı takdirlerinize sunuyor, sizlerden bu fedakarlığı talep ediyoruz. Sizlerin de farklı sorumluluklarınızın olduğunu bilmekle beraber, kiracılarınızı elimizde olmayan bu sebeplerden dolayı hoşgörü ile anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Çünkü siz bu şehre emek veren tüm insanları her zaman anlayışla karşıladınız.

Unutmayalım esnaf ve tüccar varsa işyerlerimizin değeri, esnaf ve tüccarımız yoksa işyerlerimizin bir değeri olmayacaktır. Sevgili Peygamber Efendimiz ‘in  ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ inancı bu günlerde daha çok anlam kazanmaktadır. İşyeri sahiplerimizin fırsat ayağına gelmiştir. İşyeri sahiplerimize gösterecek oldukları duyarlılık için şimdiden minnet ve şükranlarımızı sunuyorum’’


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane de Kanalizasyonlar TemizliyorÖnceki Haber

Gümüşhane de Kanalizasyonlar Temizliyor

GTSO’DAN ÜYELERİNE AİDAT KOLAYLIĞISonraki Haber

GTSO’DAN ÜYELERİNE AİDAT KOLAYLIĞI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar