Gümüşhane

GTSO İLE GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ARASINDA KUSİ(KAMU-ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ) PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTSO İLE GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ARASINDA KUSİ(KAMU-ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ) PROTOKOLÜ İMZALANDI
Abone ol
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) İle Gümüşhane Üniversitesi(GÜ) arasında Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliğinin artırılması ve paydaşlar arasındaki işbirliğini daha üst seviyelere taşımak amacıyla KUSİ protokolü imzalandı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) İle Gümüşhane Üniversitesi(GÜ) arasında Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliğinin artırılması ve paydaşlar arasındaki işbirliğini daha üst seviyelere  taşımak amacıyla KUSİ protokolü imzalandı.

Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliğinin artırılması amacıyla Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) İle Gümüşhane Üniversitesi arasında imzalanan KUSİ protokolü hakkında bilgi veren GTSO  Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, protokolün ana amacının yapılacak Bilimsel Araştırma, Eğitim-Öğretim ve uygulama alanlarında ortak çalışmalar ile  Kamu – Üniversite – Sanayi İşbirliğine artırmak olduğunu söyledi.

Gümüşhane Üniversitesinin  şehrimizin en önemli markalarından ve şehrimizin göz bebeği kuruluşlarından bir tanesi olduğunu belirten Başkan Akçay’ ’Yıllarca şehrimize bir üniversite kurulması sevdası ile büyük mücadeleler verdik.2008 yılında kurulan Gümüşhane üniversitemiz şehrimize sosyal-kültürel ve ekonomik hayatına çok önemli katkılar ve kazanımlar sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir. Gümüşhane üniversitemizi kurulduğu dönemdeki diğer üniversitelerle de kıyasladığımızda da kendisinin kalite ve yapılan güzel işler bakımından  ön sıralarda yer aldığını  ve görmekteyiz. Bu şahsım adına guru verici. Değerli rektör hocam ve akademik personelimize de gösteriş oldukları bu özverili çalışmalar için  ayrıca teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz bu protokolün Kamu – Üniversite – Sanayi İşbirliğini daha üst seviyelere taşıyarak, şehrimize çok daha önemli katkılar sağlayacağını inanıyorum. ’dedi.

Göreve başladıkları ilk günden itibaren ortak akıl ve istişare her zaman önem verdiklerini ve Gümüşhane’de ki tüm kurum ve kuruluşlar ile bu tür benzer protokoller imzaladıklarını vurgulayan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise  ‘’Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası başkanıma bu güzel işbirliği için teşekkür ediyorum. Gümüşhane üniversitesi olarak her zaman ortak akıl ve istişareye önem vererek  yapacağımız çalışmalarda şehrimizde ki diğer kamu kurum ve kuruluşlarının görüşlerini almaya gayret gösterdik. Bu kapsamda şehrimizde ki paydaş kurumlarımızla birlikte bu tür işbirliği protokolleri imzaladık. İnşallah Kamu – Üniversite – Sanayi İşbirliği protokolümüz ile birlikte hem Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri üniversitemizin sağlamış olduğu imkanlardan daha fazla faydalanmış olacak hem de akademik çalışmalar yürüten değerli akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz  sanayi odaklı çalışmalarında

sanayicilerilerimiz ile  işbirliği içinde daha güzel projeler hayata geçirmiş olacaklar. Ben bir kez daha buradan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza bu değerli protokol için teşekkür ediyor, KUSİ protokolümüzün şehrimize  hayırlı olmasını diliyorum’ ’ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kilo beyni yaşlandırıyor!Önceki Haber

Kilo beyni yaşlandırıyor!

OKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN 4 BESLENME ÖNERİSİSonraki Haber

OKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN 4 BESLENME...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar