Gümüşhane

GÜ ile NETCAD Yazılım A.Ş arasında iş birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜ ile NETCAD Yazılım A.Ş arasında iş birliği
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi ile ülkemizde teknoloji ve yazılım alanında faaliyet gösteren NETCAD Yazılım A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Rıdvan Şahin, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Alemdağ, Torul Meslek Yüksekokulu Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tahsin Bostancı, NETCAD Yazılım şirketi Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş ve İş Geliştirme Uzmanı Murat Öztürk katıldı. 

NETCAD Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş üniversiteler ve akademisyenlerle çalışmayı çok önemsediklerini belirterek, “Akademisyenlerin bilimsel bilgi birikimini, NETCAD’in Ar-Ge ve yazılım gücüyle birleştirip, elde edilen ürünlerin Türkiye’de fiilen kullanımını gerçekleştiriyoruz. Projeleri yazılıma dönüştürüyoruz. Analiz ve sentez yapıyoruz. Bu açıdan üniversitelerle ve akademisyenlerle çalışmayı çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise imzalanan protokole ilişkin görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Gümüşhane Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalem-kâğıt ilişkisiyle açıklanamayacak derecede kapsamlı bir süreç olduğuna inanarak, bütün fakültelerimizde teknoloji alanında yaşanan gelişmeler doğrultusunda adımlar atıyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokolle birlikte akademisyenlerimize ve öğrencilerimize yönelik teknolojik bir çözümü daha hizmetlerine sunuyoruz.  Bu iş birliğinin, endüstriye ve uygulamaya yönelik çözüm ve teknoloji üretimine dayalı ortak araştırma geliştirme çalışmalarına, fakültelerimizin farklı bölümleri arasında çalışmaların yapılmasına, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası bilgi ve tecrübelerine katkı sağlayacağına inanıyorum.” 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile NETCAD yazılım şirketi Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş arasında iş birliği protokolü imzalandı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pöske dağında virajı alamayan araç devrildi: 1’i ağır, 5 yaralıÖnceki Haber

Pöske dağında virajı alamayan araç devri...

Virajı alamayan otomobil 45 metrelik uçuruma yuvarlandı: 4 yaralıSonraki Haber

Virajı alamayan otomobil 45 metrelik uçu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar