Gümüşhane

Gümüş Deplasman'da Mağlup Oldu: 3-0

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş Deplasman'da Mağlup Oldu: 3-0
Abone ol
TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Kuşadasıspor’a 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Kuşadasıspor’a 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Play-Off gurubu içindeki yerini sağlamlaştırmak isteyen ev sahibi ekip, zorlu mücadeleye oldukça hızlı başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan Kuşadasıspor ilk dakikalarda kurduğu baskının sonucunu aldı ve henüz 8.dakikada Murat Çaydemir ile 1-0 öne geçti.

Bir önceki deplasman mücadelesinde olduğu gibi Kuşadası deplasmanında da mağlup duruma çok erken düşen kırmızı beyazlı temsilcimiz, bu kez erken reaksiyon gösteremedi. Yediği erken golün şokunu atlatan temsilcimiz, dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kursa da güçlü rakibi karşısında beraberlik şansını bulamadı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da tempolu başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Temsilcimizin beraberlik golünü bulmak için risk aldığı dakikalarda kontra ataklarla ciddi pozisyonlara giren ev sahibi ekip 58.dakikada Muhammet Özvardar ile durumu 2-0’a getirdi.

İki farklı geriye düştükten sonra oyun disiplininden de kopan kırmızı beyazlı temsilcimiz, aldığı riskleri daha da artırınca bu kez 61.dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Bu dakikada yine hücuma hızlı çıkan ev sahibi Kuşadasıspor, Hasan Çelik’in golüyle aradaki farkı 3’e çıkardı.

Oyunun son yarım saatinde oyundan düşen temsilcimiz karşısında ev sahibi ekipte tempoyu düşürünce her iki kalede de ciddi pozisyonlar yaşanmadı ve zorlu mücadele ev sahibi Kuşadasıspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Haftayı 34 puanla 7.sırada tamamlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, 12 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Yenişehir Stadyumunda Bayrampaşaspor’u konuk edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nevzat Behsat Aras Hakkın Rahmetine KavuşmuşturÖnceki Haber

Nevzat Behsat Aras Hakkın Rahmetine Kavu...

İYİ Parti aday adaylarını tanıttıSonraki Haber

İYİ Parti aday adaylarını tanıttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar