Gümüşhane

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ”23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” nedeniyle mesaj yayımladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ”23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” nedeniyle mesaj yayımladı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ”23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” nedeniyle mesaj yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gönlümüzden geçen 23 Nisanda okullarımızda çocuklarımızla birlikte 100'üncü yıl etkinliklerini gerçekleştirmekti. Çocuklarımızın sağlıkları bizim için önemli olduğundan koronavirüs önlemleri altında evlerimizde kalarak aynı coşkuyla hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden ve coşkumuzdan kaybetmeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısına bizlerde katılarak 23 Nisan günü saat 21.00’de balkonlarımızdan İstiklal Marşımızı okuyacağız” dedi.

Mesajında; toplumları çağdaş medeniyet seviyesin üstüne yükseltecek kişilerin çocuklar olacağını bildiren Başkan Çimen, şunları kaydetti;

“Kurtuluş mücadelemiz ve demokrasi tarihimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan 1920, bu topraklar ve tarihinde kahramanlıklarla dolu olan milletimiz için bir dönüm noktasıdır.

İstiklal mücadelemizin devam ettiği zorluklarla dolu olan günlerde doğan ve bu yıl 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladığımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi milletimizin birlik ve   beraberliğinin  asla esir olmayacağının en somut göstergesidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda Türk Ulusunun kendi azim ve iradesine inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır.” Aziz milletimiz, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuş ve böylece Ulu Önder Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir‘ sözünde özünü bulan egemenlik haklarına kavuşmuştur.

“Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu güzel günü, büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gümüşhane Belediyesi olarak çocuklarımız bizim için her zaman en önemli olmuştur. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimize eğitimde olduğu gibi sporda da, sosyal ve kültürel aktiviteler yönüyle de gerekli tüm katkıları sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır.

Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan yarınımızın büyükleri çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, hep birlikte güzel günlere ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Korona kaygısıyla baş etmek için 10 ÖneriÖnceki Haber

Korona kaygısıyla baş etmek için 10 Öner...

Valilik’ten Yayla ve Mera Kullanımı GenelgesiSonraki Haber

Valilik’ten Yayla ve Mera Kullanımı Gene...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar