Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesi Kar Temizliği Çalışması Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gümüşhane Belediyesi ekipleri, ilimizi etkisi altına alan kar yağışının ardından şehrin birçok noktasında yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmasına başladı.

Gümüşhane Belediyesi ekipleri,  ilimizi etkisi altına alan kar yağışının ardından şehrin birçok noktasında yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmasına başladı.

Gümüşhane Belediyesi mücavir alanında bulunan yerlerde yoğun yağışlar ve hava muhalefetleri dolayısı ile oluşabilecek mağduriyetlerin oluşmaması ve anında müdahale edilebilmesi için gerekli araç ve ekipmanlar hazırlandı. Karla mücadele kapsamında belediye imkânlarımızı sonuna kadar seferber eden vatandaşlarımızın mağdur olmaması için karla mücadele ekiplerini yağış ile birlikte hemen sahaya indiren Gümüşhane Belediyesi meteorolojiden edindiği bilgiler doğrultusunda sabahın erken saatlerinden itibaren teyakkuz halinde bulunarak çalışmalarını sürdürdü.

Gümüşhane’de etkili olan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Gümüşhane Belediyesi karla mücadele ekipleri şehrin birden fazla noktasında aynı anda çalışmalarına devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu saatlerden itibaren karla mücadeleye başlayan ekipler çalışmalarını ara vermeden yoğun mesai ile sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bir yandan ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalışması yapan ekipler diğer yandan buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Kentte vatandaşların mağdur olmaması için tüm cadde ve sokaklarda çalışma yürüten ekipler, açılmadık tek bir yol dahi kalmaması adına mesai kavramı gözetmeksizin seferber oldular. Araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf eden ekiplerin bir kısmı da şehrin en işlek yerlerinde kar temizleme çalışmalarını sürdürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanser hastaları COVID-19’u daha uzun süre bulaştırabiliyorlarÖnceki Haber

Kanser hastaları COVID-19’u daha uzun sü...

ZÜBEYDE DALTABAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

ZÜBEYDE DALTABAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar