Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Destek
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen 17 Günlük Tam Kapanma Döneminde Evine Ekmek Götürmekte Zorlanacak Gündelikçilerin Kapanma Süresi Boyunca Masrafını Karşılayacak.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen gündelikçi vatandaşlara el uzatıyor. Pandemi nedeniyle uygulanacak tam kapanmada evine ekmek götürmekte zorlanacak ayakkabı boyacısı, ev temizlikçisi, çaycı gibi gündelikçi vatandaşların temel ve acil ihtiyaçları kapanma süresi boyunca Gümüşhane Belediyesi tarafından karşılanacak.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan tam kapanmayla birlikte evine ekmek götürmekte zorlanacak vatandaşlara yardım edeceğini duyurdu. Başkan Çimen, tam kapanmada evine ekmek götürmekte zorlanacak ayakkabı boyacısı, ev temizlikçisi, çaycı gibi gündelikçi vatandaşların temel ve acil ihtiyaçlarını kapanma süresi boyunca karşılayacaklarını söyledi. Çimen, şehriemin olarak sorumluluk almaktan geri durmayacağını ve mali tablo ne olursa olsun önceliğin bu dönemde mağdur vatandaşların yanında olmak olduğuna dikkat çekti. Gümüşhane Belediyesi olarak bu yıl pandemi nedeniyle otobüs tarifelerinden harçlar ve su faturalarına kadar hiçbir ürüne zam yapmadıklarının altını çizen Çimen, bu yolla pandemiden ciddi manada zarar gören Gümüşhaneliye sahip çıkmaya çalıştıklarını vurguladı.

Ekipler Gündelikçiler İçin Sahada Olacak

Tam kapanma sürecinde sosyal belediyecilik örneği olarak 17 gün sürecek bayram öncesi vatandaşın elinden tutmaya gayret edeceklerini ifade eden Çimen, "Bu kapsamda tam kapanmada en büyük zararı gündelik ücretli çalışan kesim görüyor. Evinin kazancını gündelik işlerden gören vatandaşlarımız merak etmesinler. Gücümüz nispetinde gıdadan yakacağa kadar bu süreci rahat atlatabilmeleri için ekiplerimiz büyük bir gayretle sahada olacaklar" dedi.

 Önceliğimiz Vatandaşımızın Kapanmayı Rahat Atlatması

Çimen, şehriemin olarak sorumluluk almaktan geri durmayacağını ve mali tablo ne olursa olsun önceliğin bu dönemde mağdur vatandaşların yanında olmak olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti: "Bizim insanımıza karşı yatırımların dışında sosyal anlamda da büyük bir sorumluğumuz var. Biz bu sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geleni yaparız. Borcumuz varsa var. Yatırımlarımız sürüyor. Ama önceliğimiz artık şu süreçte vatandaşımızın bu süreci rahat atlatması. Arkadaşlarımız neler yapılabilir noktasında çalışmaları sonlandırmak üzereler. Gündelik işçilerimiz ve evinde erzak sıkıntısı yakacak sıkıntısı çeken tüm gündelikçi ve günlük kazançla yaşayan hemşerilerimizin elinden tutacağız. Bu konuda talebi olanlar kişiler 153 beyaz masa marifetiyle bize ulaşabilirler. Zabıta ekiplerimiz başta olmak üzere tüm personelimiz onlar için bu süreçte canla başla mücadele etmeyi sürdürecek. Bu şehrin belediye başkanı olarak tüm birimlerimizle vatandaşlarımızın yardımına koşacağız. Muhtarlarımız da bu süreçte bizimle irtibatta olsunlar tespit noktasında. İmkanı olan vatandaşlarımı da bu süreçte el birliği ile konu komşusunu gözetmeye yardımlaşmayı yükseltmeye davet ediyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhanespor umutlandı: 1-0Önceki Haber

Gümüşhanespor umutlandı: 1-0

Bir zamanlar Elma Bayramı düzenlenen şehirSonraki Haber

Bir zamanlar Elma Bayramı düzenlenen şeh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar