Gümüşhane

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI
Abone ol
Elde ettiği başarılarla milletimizin sevgi ve güvenini kazanmış Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl Dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir. 175 Yıldır Devletinin emrinde, Türk Milletinin hizmetinde olan teşkilatımız sürekli gelişim ve değişim anlayışıyla ortaya çıkan suç çeşitlerine karşı yoğun mücadele içerisinde çalışmaktadır.

Elde  ettiği başarılarla  milletimizin  sevgi ve güvenini kazanmış Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl Dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu hep birlikte  yaşamaktayız. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir. 175 Yıldır Devletinin emrinde, Türk Milletinin hizmetinde olan teşkilatımız sürekli gelişim ve değişim anlayışıyla ortaya çıkan suç çeşitlerine karşı yoğun mücadele içerisinde çalışmaktadır.

Bugün tüm dünyanın ve ülkemizin çok zor bir dönemden geçtiğinin hepimiz farkındayız. Maalesef bu yıl Teşkilatımız 175. kuruluş yıldönümü etkinliklerini, Çin’in Vuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan                   (Covid-19) Virüsü nedeniyle askıya almıştır. Virüsle mücadele kapsamında teşkilat personelimizce Sayın Valimiz Kamuran TAŞBİLEK başkanlığında oluşturulan VEFA Sosyal Destek  Gurubu kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan tüm vatandaşlarımızın talep ve istekleri karşılanmaktadır. 

Milletimizin genel sağlığının korunması adına üstlenmiş olduğu bu sosyal görevi  teşkilat personelimiz büyük bir fedakarlık örneği içerisinde yerine getirmektedir. Emniyet Teşkilatı kurulduğu günden bu yana kendisine verilen tüm görevleri takdir edilir nitelikte layıkıyla yerine getirmiş, bundan sonra da getireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimizin almış olduğu tedbirler sayesinde de bu virüs tehdidini Allah’ın izni ile yeneceğiz.

            Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Bayramını  kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan değerli şehit ailelerine saygılarımı sunar, halen görevi başında büyük  özveri ile görevini icra eden  tüm teşkilat çalışanlarına ve emekli mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köy okulu öğretmenleri öğrencilerini yalnız bırakmadıÖnceki Haber

Köy okulu öğretmenleri öğrencilerini yal...

Kelkit Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine YardımSonraki Haber

Kelkit Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar