Gümüşhane

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle buluştu
Abone ol
2021-2022 Eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Gümüşhane Üniversitesi ilk öğrencilerini karşılamanın heyecanını yaşadı.

Ondokuz bin 183 kayıtlı öğrencisiyle eğitim öğretime başlayan Gümüşhane Üniversitesi, kampüs içerisinde kurduğu stantlarla öğrencilerine sağlık başta olmak üzere danışmanlık ve tanıtım hizmeti sunmaya başladı. 

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından kurulan stantta öğrencilere eğitim, kültür, spor ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirecek kulüpler ve fırsatların olduğu tanıtım broşürleri dağıtıldı. 

Ayrıca öğrencilerin Covid-19 salgınına karşı aşıları da Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli ekipler tarafından gerçekleştirildi. Aşı hizmetini ücretsiz bir şekilde gerçekleştiren sağlık ekipleri gelen talebe göre bir ay kadar kampüs alanı içerisinde bu hizmeti sunacaklarını dile getirdi. Gümüşhane Belediyesi, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü stantlarının da bulunduğu alan öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmuş bulunmaktayız. Bu hususta büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Öğrencilerimizin gelişiyle birlikte kampüsümüzde de mutlu bir hareketlilik gözlemleniyor. Öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla Üniversitemiz kampüs alanı içerisinde bulunan Sosyal Tesisler önünde stantlarımızı kurduk. Gün boyunca öğrencilerimize rehberlik edecek tanıtımlarımıza devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen sağlık ekiplerimizle aşı olmamış öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde bu hizmeti sunacağız. Öğrencilerimizden ricamız aşılarını bir an önce tamamlamalarıdır. Sağlıklı bir eğitim öğretimin sürdürülmesi için aşı büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle 2021-2022 eğitim öğretim yılının tüm akademik ve idari kadromuz ile öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Alanda görevli bütün ekiplerimize de teşekkür ediyor, öğrencilerimize de sağlık ve başarı dileklerinde bulunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite kampüsüne aşı istasyonu kurulduÖnceki Haber

Üniversite kampüsüne aşı istasyonu kurul...

Babasından 17 gün sonra vefat ettiSonraki Haber

Babasından 17 gün sonra vefat etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar