Gümüşhane

Gümüşhane Üniversitesinden Öğrencilere Dijital Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Üniversitesinden Öğrencilere Dijital Destek
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi merkez kampüs ve ilçelerindeki yerleşkelerinde bulunan bilgisayar, internet ve kütüphane imkanları, öğrencilerin hizmetine açıldı.

Gümüşhane sınırları içerisinde ikamet eden internet alt yapısı ve teknik imkânı olmayan tüm üniversite öğrencilerinin COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılacak bahar dönemi uzaktan eğitim sınavlarına sorunsuz bir şekilde katılabilmeleri için, Sağlık Bakanlığı’nın belirttiği tedbirlere uyulmak şartı ile tüm bilgisayar, internet ve kütüphane olanakları, öğrencilerin kullanımına açıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yaşanılan sürecin öğrencilerin eğitim hayatına olan olumsuz etkilerini en düşük düzeye indirmek için Gümüşhane Üniversitesi olarak ellerinden gelen her türlü çaba ve gayreti gösterdiklerini söyledi. Rektörümüz açıklamasının devamında, “Yükseköğretim Kurulu’nun COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında aldığı kararla birlikte tüm üniversite öğrencilerinin sınavlarının uzaktan eğitim imkânları kullanılarak yapılması konusunda Gümüşhane Üniversitesi olarak dijital alt yapımızı ve kütüphanemizi kendi öğrencilerimiz dışında ülkemizin diğer üniversitelerinde okuyan tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına sunuyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek tüm sınavlara girecek üniversite öğrencileri 09:00 – 17:00 saatleri arasında üniversitemiz yerleşkelerindeki dijital imkanlardan ve kütüphanemizden yararlanmak için sınavlarından bir gün önce ilgili birim ile iletişime geçip randevu almaları gerekmektedir. Gümüşhane Üniversitesi olarak tüm üniversite öğrencilerine bu süreçte destek olmaya devam ediyor, başarılar ve sağlıklı günler diliyorum” sözleriyle dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlar Uyardı : ‘Yaz geldi’ diye bu yöntemi aklınızdan bile geçirmeyinÖnceki Haber

Uzmanlar Uyardı : ‘Yaz geldi’ diye bu yö...

Gümüşhane'de duyarlı vatandaştan örnek davranışSonraki Haber

Gümüşhane'de duyarlı vatandaştan örnek d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar