Gümüşhane

Gümüşhanespor'a Puan Silme Cezası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanespor'a Puan Silme Cezası
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verilen süreler içerisinde eksiklerini tamamlayamayan Gümüşhanespor'a 3 puan silme cezası verirken, PFDK ise Ergene Velimeşespor müsabakası nedeniyle çok sayıda yaptırım uyguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verilen süreler içerisinde eksiklerini tamamlayamayan Gümüşhanespor'a 3 puan silme cezası verirken, PFDK ise Ergene Velimeşespor müsabakası nedeniyle çok sayıda yaptırım uyguladı.

TFF'nin sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak dosyaları inceledi.

İncelemeler neticesinde tüm liglerde çok sayıda kulüp puan ulusal lisans alırken aralarında Misli.Com 2.ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor'un da bulunduğu bazı takımlara verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamadıkları için 3 puan silme cezası verdi.

Diğer yandan ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu da yaptığı toplantı sonucunda aldığı kararları açıkladı. 15 Ekim 2020 tarih ve 11 sayılı toplantıda alınan kararlara göre temsilcimiz Gümüşhanespor kulübünün, 10.10.2020 tarihinde oynanan Gümüşhanespor-Ergene Velimeşe Spor Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, mensubunun neden olduğu saha olayları nedeniyle 6 bin TL para cezası ile cezalandırılması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca aynı müsabakada Gümüşhanespor Kulübünün ateş ölçümlerinin yapılmasına ilişkin olarak zaman çizelgesine uyulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İhtar Cezası ile cezalandırılmasına, takım doktorunun ateş ölçümlerinin gözetimine katılmamasından ve kulak yolu ile ateş ölçüm cihazı için yeteri kadar tek kullanımlık uçlarının hazır bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İhtar Cezası ile cezalandırılmasına, Kudret Oben Saraçoğlu'nun maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, Tekin Adar ve Sercan Kaya’nın da sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle kurula sevk edilmiş olmasına karşın isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa Kabakçıoğlu'nun ölümünü incelemek için 2 Bakanlık müfettişi görevlendirdi.Önceki Haber

Mustafa Kabakçıoğlu'nun ölümünü inceleme...

Ayşe ŞAHİN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Sonraki Haber

Ayşe ŞAHİN hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar