Gümüşhane

‘İki Yönlü Düşünmek Zorundayız’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘İki Yönlü Düşünmek Zorundayız’
Abone ol
MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Devlet Hastanesinin Eski Binasıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Gümüşhane Devlet Hastanesinin eski binasında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Aydın, “Hastanenin eski binasının kaderine terk edilmemesi bu nedenle çok önemlidir. Bir yerleri yaparken, bir yeri yıkmayalım. Yapılan tüm hizmetler vatandaşımız içindir. Bu nedenle şehre yeni bir hizmet kazandırılırken süreci iki yönlü düşünmek zorundayız . Hassas ve dikkatli olmak zorundayız” dedi.

Gümüşhane’de 2015 yılında yapımı tamamlanan ancak zemin sorunları nedeniyle açılamayan 200 yataklı yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi uzun süren çalışmaların ardından riskler bertaraf edilerek hizmet vermeye hazır hale getirilerek geçtiğimiz Şubat Ayı hizmete girmişti. Hizmete giren yeni binanın ardından eski binanın akıbeti merak ediliyordu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Gümüşhane Devlet Hastanesinin eski binasında yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.  Başkan Aydın, Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesinin hizmete açıldığını hatırlatarak, “Hizmete açıldığı günlerde ise hava şartları ve yol sorunu biraz vatandaşı yorsa da, Gümüşhane Belediyesinin çalışmaları sonucu yol sorunu çözüldü. Şuanda vatandaşımız yeni hastanemizden hizmetini güzel bir şekilde alıyor. Hastanemizin hizmete kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘ÖZELLİKLE HASTANE ÇEVRESİNDE Kİ ESNAF MAĞDUR EDİLMEMELİDİR’

Başkan Aydın, “Yapılacak ve yapılması planlanan tüm hizmetler vatandaşımız içindir. Hastane yeni binasına taşındığında vatandaşımız daha iyi bir hizmet alacağı kuşkusuzdu. Ancak eski binanın akıbeti herkesi meraklandırmıştı. Özellikle hastane çevresinde ki esnaf mağdur edilmemelidir. Yeni bina vatandaşlarımız için büyük bir hizmet noktası olacağı gibi eski binanın bulunduğu yerleşkede ki esnafımız ise mağdur edilmemelidir. Bu durum için ise eski binanın hizmete kazandırılıp, çevre esnafın mağduriyeti giderilmeli ve eski bina kaderine terk edilmemelidir” dedi.

‘CUMHURİYET CADDESİ VE HASTANE BÖLGESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ’

Eski binanın hizmete kazandırılacağı gündemde olduğunu kaydeden Başkan Aydın, “Hastanenin eski binasına ilk etapta toplum sağlık merkezi, 112 acil servisi ve Aile Hekimliği gibi kuruluşların taşınacağını belirtiliyor. Bu sürecin 15 Nisan tarihinde tamamlanıp, hizmete gireceği gündemdedir. Konusu geçen üç kuruluşun eski hastanede hizmete girdiği takdirde; İlk önce eski bina kaderine terk edilmemiş olacak ve çevre esnafımızın mağduriyeti giderilmiş olacaktır. Çünkü hastane yeni binasında taşındığı günden itibaren, Cumhuriyet caddesi ve hastane bölgesi sessizliğe büründü, kaderine terk edildi. Hastane binası tekrar faaliyete geçtiğinde Cumhuriyet Caddesi tekrar canlanacak ve esnafımızda bu canlanmadan payını alacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın, “Gümüşhane’ ekonomik olarak zor bir şehirdir. Bu nedenle ki yeni bir hizmet kazandırılırken süreci iki yönlü düşünmek zorundayız. Hastanenin eski binasının kaderine terk edilmemesi bu nedenle çok önemlidir. Bir yerleri yaparken, bir yeri yıkmayalım. Yapılan tüm hizmetler vatandaşımız içindir. Hassas ve dikkatli olmak zorundayız” diye konuştu.  


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Ayı Geldi Gudu’ya Talepler ArttıÖnceki Haber

Ramazan Ayı Geldi Gudu’ya Talepler Arttı

MEVLÜT DİNÇ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

MEVLÜT DİNÇ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar