Gümüşhane

iPhone 12 tasarımı şekilleniyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
iPhone 12 tasarımı şekilleniyor!
Abone ol
Apple ürünlerini yeniden tasarlama konusunda acele etmiyor. Genelde birkaç yıl boyunca aynı tasarımı kullanan Apple, önümüzdeki aylarda tanıtacağı iPhone 12 serisinde büyük bir tasarım değişikliğine gidecek.Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 11 modellerindeki en büyük değişiklik kamera oldu. Üç arka kameraya geçiş ile iPhone’lara büyük bir kamera çıkıntısı eklenirken, ön taraftan cihazın yeni olduğunu anlamak hala pek mümkün değil.

En büyük değişimlerden birine hazırlanan teknoloji devinin, iPhone 4 ve 5 ile benzer şekilde keskin kenarlara sahip olan telefonlar ile karşımıza çıkacağını sizlere duyurmuştuk. Bu konuda beklentiler ve paylaşılan rapolardaki bilgiler halen aynı. Apple’ın iPhone 6’dan bu yana kullandığı tasarıma veda ederek, önceki modeller ile benzer şekilde keskin kenarlara dönüş yapması bekleniyor.Aslında Apple bu değişikliği çoktan hayata geçirdi. Bunu görebilmek için iPad Pro’nun tasarımına daha doğrusu kenarlarına bakmak yeterli. Macbook’un da benzer bir tasarıma sahip olduğunu dikkate aldığımızda, iPhone’un bu cihazlar arasına katılacak olması pek şaşırtıcı değil. 

 

18 Mart günü tanıtılan iPad Pro 2020’de LiDAR tarayıcı ile karşımıza çıkan Apple bunu yeni iPhone modellerine uygulayacak. 5.4 inç ve 6.1 inç iPhone 12, 6.1 inç iPhone 12 Pro ve 6.7 inç iPhone 12 Pro Max olmak üzere dört model gelecek.

Sadece Pro ve Pro Max’ta LiDAR tarayıcı olması planlanırken, ekran çentiği daha küçük olacak. iPhone 12 tasarımı için hazırlanan bu görseller hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tasarım ile piyasaya sürülmesini ister misiniz? 

Tabi, bunların render görselleri olduğunu ve Apple’ın farklı bir tasarım ile karşımıza çıkmak için yeterli zamana sahip olduğunu göz önünde bulundurmalısınız.

 

Kaynak: www.shiftdelete.net 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü “KARAYOLU TRAFİK HAFTASI” Mesajı YayımladıÖnceki Haber

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü “KARAYOLU...

iPhone 12 fiyatları sızdırıldı!Sonraki Haber

iPhone 12 fiyatları sızdırıldı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar