Gümüşhane

İYİ Partili kadınlar depremzede kadınlarla kahvaltıda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili kadınlar depremzede kadınlarla kahvaltıda buluştu
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 şehri etkileyen depremlerin ardından Gümüşhane’ye gelen depremzede kadınlar İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığının organizasyonunda kahvaltı programında misafir edildi.

Gümüşeller Restoranda gerçekleşen programda ülkenin 84 milyon insanının da yasa ve kedere boğulmasına yol açan büyük deprem felaketinin ardından toplum olarak, elbirliği ile felaketin yaralarının sarılmaya çalışıldığı mesajı verildi.

Programda konuşan İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Salantur, yaraları sarmak ve devam eden yaşamın içerisinde yüzlerde bir parça tebessüm uyandırmak adına deprem bölgesinden gelen misafirler için kahvaltı programı düzenlediklerini söyledi.

Katılım sağlayan misafirine teşekkür eden Salantur, “Umut ediyoruz ki bundan sonra böyle büyük felaketler yaşanmasın, alınacak yapısal tedbirlerle yaşanacak felaketleri en az kayıplarla atlatabilelim. Hepimizin dua ve temennisi budur. Hamdolsun ki biz büyük ve yüce bir devletin vicdanlı mensuplarıyız. Milletimizin sarsılmaz irade ve hamiyeti ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Yeter ki bir olalım İYİ olalım” dedi.

Daha güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceklerini ifade eden Salantur, “Bu güzel yarınların inşasında toplumumuzun ve aile yapımızın temel direği olarak gördüğümüz kadınlarımızla hak ettiğimiz güçlü ve yaşanabilir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Toplumun ve geleceğin inşası kadınlar eliyle olacak ve bu çok uzak bir tarih değil, inanın az kaldı” ifadelerini kullandı.

Bu program vesilesi ile İYİ Parti Gümüşhane Kadın Kolları olarak seçim çalışmalarının startını da vermiş olduklarını belirten Kadın Kolları Başkanı Birgül Aslıhan da “İYİ ve Cesur kadınlar olarak çocuklarımız ve gençlerimiz için, ülkemizin refahı ve huzuru için, ekmek için aş için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Söz veriyoruz hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arzu Ay 100 bin imza için destek istediÖnceki Haber

Arzu Ay 100 bin imza için destek istedi

Akın Akıntürk Eskişehir’de konser verdiSonraki Haber

Akın Akıntürk Eskişehir’de konser verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar