Gümüşhane

Kadir Gecesi Mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Gecesi Mesajları
Abone ol
Kadir Gecesi Mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, tüm Müslümanlar olarak bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne erişmenin sevincini yaşamaktayız.

Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. 

Bu duygularla, başta Gümüşhaneli hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başkan Çimen, Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Yüce Kitabımız Kur´an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı gecedir. Bir yandan pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bir yandan da Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Bizleri böylesine şerefli ve mukaddes Kadir Gecesi'ne ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini Rabbim’den diliyorum. Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizin Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koç kardeşler pazar yerinin yolunu kapattıÖnceki Haber

Koç kardeşler pazar yerinin yolunu kapat...

Köylere Hizmet Götürme Birlik Meclisi toplantısı yapıldıSonraki Haber

Köylere Hizmet Götürme Birlik Meclisi to...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar