Gümüşhane

Karabulut Genel Müdür Yardımcısı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karabulut Genel Müdür Yardımcısı oldu
Abone ol
Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdulkadir Karabulut, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Uzun yıllar Gümüşhane’de önemli hizmetlerde bulunan, 4 yıl boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Bayburt İl Müdürü olarak atanan Karabulut bir süredir Bakanlık emrinde Ankara’da görev yapıyordu.

Karabulut, son olarak Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı ve yeni görevine başladı.

Abdulkadir Karabulut kimdir?

07.05.1980 Gümüşhane doğumlu olup, Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi(Orta kısım), Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesini(Bahçe Bitkileri) bitirdi. Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde alan dışı yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

1998-2005 yılları arasında ziraat teknisyeni ve ziraat mühendisi olarak Gümüşhane İl Müdürlüğünde çalışmıştır. 2005-2007 yıllarında Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje İzleme Görevlisi olarak çalışmıştır. 2007-2011 yılları arasında Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş, bu süre içerisinde aynı zamanda Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje Birimi Sorumlusu olarak görev yapmıştır.

2004 yılından itibaren, proje uzmanı ve valilik temsilcisi olarak değişik kaynaklı birçok hibe programının yürütülmesinde görev almış, bu programlara yerel proje hazırlanması, yürütülmesi, izleme ve değerlendirilmesi faaliyetlerinde çalışmıştır. Birçok kurumsal-bölgesel çalışma (Yerel swot analizleri, ihtiyaç analizleri, sektör analizleri) ve raporun (İl Stratejik Planları, Master Planları, Yerel Kalkınma Raporları vs.) hazırlanmasında görev yapmıştır.

27/06/2012 tarihinde yayınlanan kararname ile Bayburt’a İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanmış, bu görevini 2019 yılına kadar sürdürmüştü.

Karabulut evli ve 2 çocuk babası.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Nasıl Sağlık Hizmeti?Önceki Haber

Bu Nasıl Sağlık Hizmeti?

Kupada rakipler belli olduSonraki Haber

Kupada rakipler belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar