Gümüşhane

Kaya: Bu memlekette ölümden gayri her şeye bir çözüm vardır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya: Bu memlekette ölümden gayri her şeye bir çözüm vardır
Abone ol
Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı ve İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Serkan Kaya, Cumhuriyetin 100.yılında elini taşın altına koyup memleketine hizmet etmek istediğini söyledi.

Gümüşeller Restoranda düzenlenen kahvaltıda Gümüşhane’deki basın camiasıyla bir araya gelen Kaya, 38 yaşında olduğunu ve 20 yılı aşkındır Gümüşhane sivil toplum kuruluşlarının içerisinde olduğunu, sanattan spora şehirle hep içe içe olduğunu ifade etti.

“Yapılan hizmetler baş tacıdır. Bizler genciz, enerjimiz var. Çok daha iyisini yapacağımızı düşünüyorum”

Kendisini bildi bileli işleri güçlerinin Gümüşhane olduğunu ifade eden Kaya, “Bu 20 yıllık tecrübemizle hemşehrilerimize Cumhuriyetin 100.yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hizmet edebilme adına bir cesaret gösterdik ve aday adayı olduk. Gümüşhane'ye neler yapılması gerektiği noktasında Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Biz geldik şu çok kötüydü, bu siyasi parti böyleydi deme gibi durumumuz da yok. Bugün cumhuriyet 100 yaşında. Cumhuriyettin kuruluşundan bugüne Gümüşhane’ye hizmet etmiş tüm vekillerimize, tüm hükümetlere, Cumhurbaşkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetler baş tacıdır. Bizler genciz, enerjimiz var. Çok daha iyisini yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

“İstişare edeceğiz ve eleştiriye açık olacağız”

Kendisi İnşaat Mühendisi olan Kaya, “Siyaset yapanlar genel genel merkezlerin gözüne girmek ister, gönül merkezlerine girmeyi kimse hesap etmiyor. Bizim mesleğimiz siyaset değil. Nasip olursa Cumhuriyetin 100.yılında memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Ben 20 yıldır Gümüşhane'nin çoğu yerine gittim. Her yerde varız. Biz Gümüşhane’yi doğal sevdik, öyle siyaset zamanı çıkmadık. Ben tüm aday adaylarına başarılar diledim ve diliyorum. Hiç kimseyi kendime rakip görmüyorum Çünkü hepsi yıllardır tanıdığım insanlar, bunlar hizmete talip olmuş abiler, arkadaşlar diye görüyorum. Sosyal enerjimizi, gücümüzü projelendirerek ve en önemlisi istişare ederek ve eleştiriye açık olarak yapacağız. Meclise gittiğimizde sadece 15 Şubat'ta söz alıp Gümüşhane kurtuluşuna değinerek çıkıp bir vekil olmayıp, edilgen değil etken vekil olmak için gidiyoruz. Bizim işimiz, gücümüz Gümüşhane” diye konuştu.

“Gümüşhane nelerden nasıl istifade edebilecekse herkesin kapısına gider istişare ederim”

Gümüşhane’yi ayrımsız çok sevdiğini ve olduğu her yerde var olduğunu vurgulayan Kaya, “Parti ayrım etmeksizin tüm hemşehrilerimizle bu şehir için kafa yormaya, istişare etmeye hazırım. Siyasetin kutuplaştırıcı dilini de Gümüşhane ölçeğinde bitirmek için de yola çıktığımı söylemek istiyorum. Gümüşhane’den vatan haini çıkmaz. Bizim herkesle oturup yan yana gelmemizde bir beis yoktur. Gümüşhane nelerden nasıl istifade edebilecekse, kaynakları nasıl kullanacaksa benim gururum, kibirim, egom yoktur bu konuda herkesin kapısına giderim istişare de ederim” ifadelerini kullandı.

“Biz insanların gönül merkezlerine girmek istiyoruz”

Milletvekilliğinin bir hizmet işi olduğunu belirterek “Kim vekil olursa olsun Serkan Kaya olarak onlara en iyi şekilde elimden gelen yardımı vereceğimi söylemiş olayım” ifadelerini kullanan Kaya, “Biz insanların gönül merkezlerine girmek istiyoruz. İnsanların gönüllerine giden köprüleri yıktıktan sonra her tarafa kilometrelerce köprü yapsan hiçbir kıymeti yoktur. Bu memlekette ölümden gayri her şeye bir çözüm vardır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de uzun yıllardır Gümüşhane ile ilgili her konuda istişare halinde oldukları Kaya’ya çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akın Akıntürk Eskişehir’de konser verdiÖnceki Haber

Akın Akıntürk Eskişehir’de konser verdi

Gözler Temayül YoklamasındaSonraki Haber

Gözler Temayül Yoklamasında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar