Gümüşhane

Kelkit Yeniden Refah’ta bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelkit Yeniden Refah’ta bayrak değişimi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Kelkit 2. olağan kongresinde bayrak değişimi gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Recai Demir delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına seçilirken, bir önceki dönem ilçe başkanı Muammer Alkan'da yeni yönetim listesinde yer aldı.

Selamlama konuşmaları ile başlayan kongreye Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman Polat, Erzincan İl Başkanı Emrah Bayındır, Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammed Ülkü, Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Yeşim Okur, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı. 

Kongre günü ilçe ziyaretleri kapsamında Kelkit'te bulunan CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç'ın kısa süreli katılım gösterdiği kongrede Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik sorunlar ve Yeniden Refah Partisinin bu sorunlara yönelik çözüm önerileri konuşuldu.

Konuşmasına "Demir çarıkları giydik, yollara düştük" sözleriyle başlayan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman Polat, "81 il 922 ilçede teşkilatlanmasını tamamlamış partimiz, ülkemizin geleceğine dair projeleri ile hali hazırda var olan 120 parti içerisinde ayrı bir noktada bulunmaktadır. Milli görüş zihniyetinin temsilcisi olarak kısır siyasi tartışmaların dışında kalarak yaşadığımız sorunlara çözüm üretebilmek için çalışıyoruz. İktidar olsun muhalefet olsun; milletin derdiyle dertlenmeyen, kendi makam mevkileri için her türlü organizasyon içerisinde bulunan siyasetçilerin bu sorunlarımıza derman olamayacakları açıktır" dedi.

Kurulduğu günden bugüne, alanında uzman kişilerden oluşan 16 komisyon ile geleceğe yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman Polat, “İstanbul sözleşmesinde olduğu gibi toplumumuzun temel dinamiği olan kurumlarımıza yönelik müdahaleler maalesef ki çikolatayla kaplanmış zehir misali bizlere yutturulmaya çalışılmaktadır.  Yine maaleseftir ki mevcut siyasi kadrolar bu tür müdahalelere hangi cenahtan geldiğine bakarak karar vermektedir. İktidar tarafından gelen her türlü kanun teklifi kabul edilirken muhalefetten gelen teklifler ise reddedilmektedir. Öte yandan siyonizm kaynaklı, batı destekli yasalar ise mecliste bulunan tüm partilerin oyları ile kabul edilmektedir. Halkımız şunu bilmelidir. Rahmetli Erbakan'ın dediği gibi, ülkemizde iki tür siyaset yapılmaktadır. Bunların biri küresel sermaye destekli batıcı siyaset, bir diğeri ise Milli Görüş siyasetidir" diye konuştu.

Ekonomideki temel sorunun 20 yılda ödenen toplam 590 Milyar dolarlık faiz olduğuna dikkat çeken Süleyman Polat, "Bugün gelmiş faiz ekonomisinden vazgeçip üretim ekonomisine, ihracat ekonomisine geçileceği söyleniyor. Adama sorarlar 20 yıldır neredesin. Neden üreticinin değil de faiz lobilerinin yanında yer aldın" ifadelerini kullandı. 

Siyonistlerin laftan değil güçten anladığına vurgu yapan Polat, "Bu gücü elde etmenin tek yolu; üretim, üretim, üretimdir. Tarımdan hayvancılığa, bilimden teknolojiye, sanattan spora, sanayiye her alanda üretim seferberliğine ihtiyaç var. Devletin görevi bu seferberliğin önünü açmaktır. Bunu yaparken de gerçekten üretim yapanın desteklenmesi gerekir. Üç-beş yandaş iş adamının değil" dedi. 

İl Başkanı Ziya Nas ise yaptığı konuşmada hükümeti eleştirirken, Yeniden Refah Partisi olarak henüz iktidara gelmeden üretimi artıracak, vatandaşın sorunlarını çözüme kavuşturacak projeleri hazırladıklarını kitaplar halinde bu projeleri yayınladıklarını söyledi. 

Bu kapsamda Gümüşhane genelinde 4 farklı projenin "81 ile 640 proje" adlı kitapta yer aldığını kaydeden Nas, "Bu daha başlangıç. Yeniden Refah yönetimiyle birlikte ülkemizin, milletimizin önderliğinde daha yaşanabilir bir dünya mümkün olacaktır. Çünkü, sloganımızda olduğu gibi 'Burada Gelecek Var' diye konuştu. 

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde Recai Demir Kelkit İlçe Başkanı oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Adalet Sarayı taşındıÖnceki Haber

Gümüşhane Adalet Sarayı taşındı

Gümüşhane UMKE’den nefes kesen tatbikatSonraki Haber

Gümüşhane UMKE’den nefes kesen tatbikat

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar