Gümüşhane

Köprülü: İstediğimiz puanları almaya çalışacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köprülü: İstediğimiz puanları almaya çalışacağız
Abone ol
Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Sezgin Köprülü, “Sezonun geri kalan her bir maçına tek tek bakarak istediğimiz puanları almaya çalışacağız” dedi.

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Sezgin Köprülü, “Sezonun geri kalan her bir maçına tek tek bakarak istediğimiz puanları almaya çalışacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ekibiyle birlikte ligde zor günler geçiren kırmızı-beyazlı temsilcimiz Köprülü’nün önderliğinde deplasmanda karşılaşacağı Uşak Spor A.Ş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sezgin Köprülü, “Takıma ilk geldiğim andan itibaren teknik ekibimizle oyuncularımıza yönelik hem fiziksel, hem zihinsel tespitler yaptık. Futbolcularımızla yapmış olduğumuz bire bir görüşmelerde olumlu geri dönüşler aldık. Oyuncularımız maalesef gerek sezonun yorgunluğu gerek kamp süreci geçirememe gibi durumlardan kaynaklı zaman zaman eksiklikler yaşıyorlar. Fakat bu tür durumlar giderilmeyecek durumlar değil. Bakıldığında önümüzde kısa bir zaman var, bu tarz eksiklikler seviye seviye yapılacak antrenman ve görüşmelerle atlatılacak durumlar. Saha içi ile ilgili teknik ekibimizle yapmış olduğumuz antrenman planlamalarımızda ise hem kendi oyunumuzu pekiştiriyoruz hem de rakibin oyunu ve oyuncu grubuna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Tabi bunları yaparken dikkat etmemiz gereken bir durum var, bu da sağlık durumu. Futbolcularımızın sakatlanmaması için önlemler alıyoruz ve çalışmalarımızı bu düzeyde gerçekleştiriyoruz. Sezon boyunca yaşanılan sportif başarısızlık ve takımın ligdeki sıralama olarak bulunduğu konum futbolcuları haliyle olumsuz etkilemiş durumu da. Sonuçta oyuncularımızda insan, onların da duyguları var. Biz oyuncularımızı dinleyerek, anlayarak yardımcı olmaya gayret ediyoruz." dedi.

Yöneticilere de bir kez daha teşekkür etmek istediğini söyleyen Köprülü, “Gerek oyuncularımıza gerek bizlere tüm desteği imkanlar doğrultusunda sağlıyorlar. Büyük bir çaba ve gayret içerisindeler. Bu birlik ve beraberlik umut verici bir durum. Sınırsız, koşulsuz vermiş oldukları destek bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor. Sezonun geri kalan her bir maçına tek tek bakarak istediğimiz puanları almaya çalışacağız. Gümüşhanespor'umuz kuruluşundan bugüne her zaman sahaya kazanmak için çıkmıştır ve bundan sonra da bu hep böyle olacaktır. Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağımız Uşak Spor A.Ş maçından istediğimiz sonucu alarak döneceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Üniversitesi Ülkemizin Diğer Üniversitelerinde Öğrenim Gören Tüm Öğrencilere İmkânlarını SunuyorÖnceki Haber

Gümüşhane Üniversitesi Ülkemizin Diğer Ü...

Gümüşhane yine KIRMIZI da kaldıSonraki Haber

Gümüşhane yine KIRMIZI da kaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar