Gümüşhane

Kürtün Kavşak Tüneli Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarafından Açılacak.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kürtün Kavşak Tüneli Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarafından Açılacak.
Abone ol
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu. 24 Nisan Cumartesi günü Bayburt ile Gümüşhane’de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Karaismailoğlu gerçekleştireceği programda Kürtün Kavşağı’na gerçekleştirilecek törenle hizmete açması bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu. 24 Nisan Cumartesi günü Bayburt ile Gümüşhane’de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.   Bakan Karaismailoğlu gerçekleştireceği programda Kürtün Kavşağı’na gerçekleştirilecek törenle hizmete açması bekleniyor.Edinilen bilgiye göre, Yapımı biten tünelin Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı tarafından gelecek olan talimatla birlikte ulaşıma açılacak’ ifadelerini kullanmıştık. Haberimizi il koordinasyon toplantısında gündeme gelmiş, yetkililer Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu en kısa zamanda Gümüşhane’ye geleceğini bildirmişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu geçtiğimiz hafta planladığı ancak program değişikliği nedeniyle kente gelememişti. Bakan Karaismailoğlu geçtiğimiz hafta planladığı programını bu hafta gerçekleştirecek.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Bayburt ve Gümüşhane illerinde tamamlan projeleri hizmete açacak. 24 Nisan Cumartesi günü iki kentte gelmesi beklenen Bakan Karaismailoğlu’nun programı şu şekilde;

Saat 10:30 Kop Tüneli Şantiyesi Ziyareti, saat 11:30 Bayburt Valiliği Ziyareti, saat 12:00 Bayburt Belediye Başkanlığı Ziyareti, saat 12:30 AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Ziyareti, saat 14:30 Kürtün Kavşağı Açılış Töreni, saat 16:00 Gümüşhane Valiliği Ziyareti, saat 16:30 Gümüşhane Belediye Başkanlığı Ziyareti, saat 17:00 AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Ziyareti, saat 19:00 Zigana Tüneli Şantiyesi Ziyareti ve İftar Programı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de Kene VakasıÖnceki Haber

Gümüşhane’de Kene Vakası

Hüsamettin Çimen Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.Sonraki Haber

Hüsamettin Çimen Hakkın Rahmetine Kavuşm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar