Gümüşhane

MHP İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından parti üyeleri ve vatandaşların katılımı ile geniş kapsamlı bir iftar organizasyonu düzenledi.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ve halka açık olan iftar yemeğine vatandaşlardan ve MHP il ve ilçe teşkilatlarından yoğun katılım sağlandı. MHP İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen program iftar öncesinde Gümüşhane Ülkü Ocakları tarafından yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlarken, ülkücü hareketin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in sesinden okunan iftar duası ile devam etti. Akşam ezanının okunması ile oruçlarını açan davetliler iftar duasına eşlik etti.

“Ecdadımız Aç Karnına Savaşarak Bu Vatanı Bizlere Bıraktı”

Düzenlene iftar programı öncesinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, davete katılanlara teşekkür ederek, “Kadir gecesine denk getirdiğimiz bu iftar programını ve bu akşam okunan Kuran-ı Kerimi rabbim katında kadir gecesi hayrına kabul buyurur. Gönül, ne kahve ister ne kahvehane gönül, bir dost ister kahve bahane. O yüzden bugün burada ki tablo her şeyin ötesinde. Ecdadımız, aç karnına, günde bir öğün hoşafla kuru ekmek yiyerek Çanakkale’de savaş yapıp bu memleketi bizlere bırakmıştır. Dolayısıyla Rabbim sabrını veriyor. Bizde gecenin saat üçünden diğer günün akşam yedi buçuğuna kadar sabrediyoruz. Bu memleketi bize bırakan ecdadımız aç karnına oruçlu olmadığı halde oruç tutar gibi günde bir öğün yemek ile 24 saat idare ederken, biz günde iki öğün yemek ile Allaha şükür daha az bir zaman idare ediyoruz. Bugün bizi burada buluşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Şimdiden kadir gecemizi ve Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Milliyetçi Hareket Partisi Son Kaledir”

Programda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Musa Küçük ise ülkücü hareketin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i anarak sözlerine başlarken, “Bu toprakların büyük fikir adamı Hüseyin Nihal Atsız, bir dörtlüğünde diyor ki; Uzak, uzak ülkelerden döndüm seferden, yaralarım ağır fakat mestim zaferden. Milliyetçi Hareket Partisinin 53 yıllık siyasi hayatı da böyledir. Yaralıdır, berelidir ama zaferlerle doludur. Allah bu güne kadar bu hareket için taş taş üstüne koymuş emek vermiş büyüklerimizden razı olsun. Gazilerimiz ve şehitlerimizde cenabı Allah razı olsun. Bu hareketi bizimle buluşturan bu siyasi harekete ulaşan rahmetli başbuğumuzun mekânı cennet olsun. Allah liderimize güç ve sağlık versin. Allah Türk milliyetçilerini, ülkücülerin ağız tadını bozmasın. Biz inanıyoruz ve biliyoruz ki, bu ülkede Türk milliyetçileri diz çökmeden, ikna edilmeden bu ilke düşürülemez. Bu yüzden biz diyoruz ki, Milliyetçi Hareket Partisi son kaledir. Bu kaleyi her türlü şartta korumak ve kollamak her Türk gencinin vazifesidir. Bu görev Allah’ın izni ile son nefese kadar devam edecektir. Bu programı hazırlayan başta il bakanımız olmak üzere, ülkü ocaklarına ve kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum.  Kadir gecemiz ve Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun” diye konuştu.  

MHP Gümüşhane İl Teşkilatı tarafından düzenlene iftar yemeğine MHP MYK Üyesi Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, İl Genel Meclisi Üyeleri,Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Şeker, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Belde Belediye Başkanları, Kelkit Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Tok, Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alp, TÜRKAV Gümüşhane Şube Başkanı Ercan Küçüköner, Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı, Gümüşhane Kahveciler, Otelciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş, Gümüşhane MHP Kadın Kolları Teşkilatı, MHP İl Teşkilat üyeleri, Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çağlayandibi Şelalesi ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyorÖnceki Haber

Çağlayandibi Şelalesi ziyaretçilerine do...

Bakan İşsizlik Sorusuna Kayıtsız Kaldı!Sonraki Haber

Bakan İşsizlik Sorusuna Kayıtsız Kaldı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar